PLENKOVIĆ O MILANOVIĆU: Čini mi se da je on tek shvatio na kakvoj je dužnosti

Tanjug

29. 07. 2020. u 10:53

PREMIJER Hrvatske Andrej Plenković odgovorio je na jučerašnje poruke predsednika Zorana Milanovića, koji je komentarisao premijerovu izjavu da "reciklira stvari oko Nacionalnog štaba".

ПЛЕНКОВИЋ О МИЛАНОВИЋУ: Чини ми се да је он тек схватио на каквој је дужности

Foto: Tanjug

"Meni se čini da je on tek sada shvatio na kakvoj je dužnosti, pa mu je strašno politički dosadno", rekao je Plenković o Milanoviću, piše N1.

Milanović je izjavio u utorak da doživljava kao kompliment komentar premijera Plenkovića da reciklira stvari oko neustavnosti Nacionalnog štaba, jer je recikliranje, kako je rekao, vrsta osvešćenosti.

Predsednik Republike smatra da se Plenković "verojatno boji da mu se Sabor ne bi uplitao u posao, da mu ne bi komplikovao život".

"To je donekle racionalan strah, polazim od toga da nema nikakve diktatorske niti uzurpatorske namere. Ali, “de fakto”, imamo problem i on se vrlo lako može rešiti", rekao je Milanović, dodavši da će "biti još reciklaža".

On ističe da je reciklaža kada se od nečega što je potrošeno i trulo napravi nešto što je novo i dodaje da on to radi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)