BAKA JANJA PROSLAVILA STOTU: Ceo dan se veselila, ostala do tri ujutru i zadnja izašla sa žurke (VIDEO)

Novosti online

06. 02. 2024. u 14:10

BAKA Janja iz Bugojna u BiH proslavila je stoti rođendan onako kako to i takve godine zaslužuju - celodnevnom zabavom i plesom.

БАКА ЈАЊА ПРОСЛАВИЛА СТОТУ: Цео дан се веселила, остала до три ујутру и задња изашла са журке (ВИДЕО)

Foto: Instagram/muzicki_kutak_

Iako je već bole noge i ne može sama da stoji, članovi porodice pomogli su joj da zapleše sa sinom.

Slavlje u Bugojnu, Bosni i Hercegovini, snimila je unuka Monika, objavila na društvene mreže i oduševila mnoge.

- Baka se dobro držala na rođendanu s tim da je slavlje krenulo u 16 časova. Prvo misa, pa večera i muzika. Iako je baka već slaba i brzo se umori, taj dan je bila do samog kraja koji je bio u tri ujutro - istakla je unuka Monika.

Pomogli su baki Janji da ustane i pridržavali je kako bi plesala sa sinom.

- Zadnja je izašla iz restorana, ostali smo iznenađeni. Moja baka je svašta preživela u svojih 100 godina, kao mala ostala je bez roditelja, a udala se sa 17 godina za mog deda Stipu, preživela je dva rata, rodila sedmoro dece, od kojih je sada troje živo - dva sina i jedna ćerka. Baka ima 16 unučadi i 26 praunučadi - ispričala je Monika.

(24sata)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!