BAHATOST ILI NESREĆNI SLUČAJ: Mercedesom se vozio među decom koja su se sankala u Zagrebu pa se ovako branio (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 01. 2024. u 21:24

NEPOZNATA osoba je danas "Mercedesom klase ML" na zagrebačkom Cmroku vozio po snegu dok su se na istom mestu deca igrala i sankala. Fotografije i snimke je poslao čitalac Indexa koji kaže da je dotični automobilom razrovao pola Cmroka ali, srećom, niko nije povređen, javlja Index.hr.

БАХАТОСТ ИЛИ НЕСРЕЋНИ СЛУЧАЈ: Мерцедесом се возио међу децом која су се санкала у Загребу па се овако бранио (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/ndex Video

"Hvala bogu, nije nikoga povredio od dece"

Na snimku se vidi kako se deca sankaju dok se "Mercedes" vozi po livadi prekrivenoj snegom. Radi se o livadi na zagrebačkom Cmroku koja ima nagib, pa se deca tamo rado sanjkaju svaki put kad padne sneg.

- Na Cmroku vozi s autom dok se deca sankaju. Raskopao je pola Cmroka i sankališta. Hvala bogu, nije nikoga povredio od dece - rekao je čitalac koji je poslao snimak.

"Mercedes ML" je, usput budi rečeno, klasifikovan kao SUV (Sports Utility Vehicle), koji je pogodan i za vožnju van puta.

Vatrogasci: Muškarac tvrdi da je slučajno proklizao po livadi

Iz zagrebačke policije su za Index rekli da su primili dojavu o ovome oko 16.35 sati, pa su policijski službenici izašli na lice mesta i utvrdili da se radi o području rada komunalnih službi.

- S obzirom na navedeno, policijski službenici su obavestili komunalnu policiju čiji su zaposleni preduzeli mere iz njihove nadležnosti - dodali su iz PU zagrebačke.

Na teren su izašli i zagrebački vatrogasci, koji su rekli da su im građani javili da su proklizali na livadi Cmrok s troje dece u automobilu. Muškarac koji je vozio "Mercedes", kažu vatrogasci, rekao im je da je slučajno proklizao te se zakopao u blato pokušavajući da se izvuče.

Čitaoci su naknadno javili da su ga vatrogasci pokušali izvući i poslali nove fotografije. Na kraju su ga oko 19 sati izvukli.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: "MARADONA - IKONA POP KULTURE" - Umetničko delo u čast slavnog Argentinca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu