SVAĐA ZAVRŠILA KOBNO: Seo u automobil pa pregazio muškarca, nesretni čovek izdahnuo na mestu?

Novosti online

27. 12. 2023. u 22:07

U bjelovarskom prigradskom naselju Jošine blokirana je ulica zbog navodnog ubistva.

СВАЂА ЗАВРШИЛА КОБНО: Сео у аутомобил па прегазио мушкарца, несретни човек издахнуо на месту?

Foto AP

Kako kažu izvori, pored puta se nalazi telo osobe koja je, navodno, ubijena namernim naletanjem automobila.

Svedoci kažu da su se dvojica muškaraca svađala na ulici, jedan je palicom udario beli automobil marke "Suzuki Svift" nakon čega se vozač Svifta prvo udaljio kako bi se potom zaletio autom i na kraju zadao smrtonosne povrede žrtvi.

Sve informacije nisu zvanično potvrđene, a potencijalni okrivljeni je navodno uhapšen nakon kratkog pokušaja bega.

Policija se oko 21 sat oglasila saopštenjem.

- Danas, 27. decembra, u 17.36 primljena je dojava kako je u Bjelovaru u južnom delu grada, došlo do naleta vozila na pešaka koji je od zadobijenih povreda preminuo na mestu događaja. U toku je uviđaj na mestu događaja kojim rukovodi zamenica županijskog državnog tužioca u Bjelovaru i dalje kriminalističko istraživanje kako bi su utvrdile sve okolnosti događaja. Osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se pod nadzorom policije - navodi se u saopštenju.

(Večernji list)

BONUS VIDEO: OTAC PRONAŠAO TELA SINA I SNAJE: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!