"BUJRUM, NEK DOĐE KO HOĆE" Vlasnik teretane u kojoj je radio Sulejmanović u lajvu ubistva pozivao ljude da dođu a danas se oprašta od Nizame?

Novosti onlajn

14. 08. 2023. u 11:56

VLASNIK teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je trostruki ubica Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, bio je u petak na mestu zločina i spasao bebu nakon ubistva Nizame Hećimović.

БУЈРУМ, НЕК ДОЂЕ КО ХОЋЕ Власник теретане у којој је радио Сулејмановић у лајву убиства позивао људе да дођу а данас се опрашта од Низаме?

Foto: Instagram/emirdzinovic/iron_bb24

Džinović je primio brojne pretnje nakon toga.

Kako Indeks prenosi, on se navodno javljao i u komentarima tokom ubičinog prenosa uživo na Instagramu. Napisao je: "Bujrum, dođi ko god hoće."

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - pisalo je, između ostalog, u jednoj od poruka pretnji koje je primio.

Foto: Printskrin/Instagram

Danas se oglasio na društvenim mrežama.

- Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali anđeo. Nizama, drago mi je što sam te poznavao, tvoj osmeh ću zauvek pamtiti, tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati. Izvini, Nizama, svi smo zakazali. Da te Alah u dženet uvede, ženo, kraljice - napisao je Emir Džinović, prenosi Avaz.

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI - U ovoj zgradi je ubijena Noa

(Index)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)