POSLEDNJE REČI UBIJENE ŽENE: Nermin Sulejmanović Nevzetu obamrlu od udaraca terao da priča, a potom je hladnokrvno ubio

Novosti online

11. 08. 2023. u 18:31

NERMIN Sulejmanović danas je ubio troje ljudi, a potom izvršio samoubistvo pred policajcima koji su ga opkolili.

ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ УБИЈЕНЕ ЖЕНЕ: Нермин Сулејмановић Невзету обамрлу од удараца терао да прича, а потом је хладнокрвно убио

Foto: Fejsbuk

 On je svoj krvavi pir započeo ubistvom supruge, koje je prenosio na Instagramu, uz reči "sad ćete da vidite kako izgleda ubistvo uživo", piše Blic.

Nezapamćeni zločin dogodio se u Gradačcu, a prema jezivim snimku koji je ubica objavio, a koji je uklonjen sa društvene mreže, on je prvo krvnički pretukao suprugu. Potom ju, krvavu i sa brojnim povredama, snimao dok obamrla od udaraca i lica izobličenog pod povreda, sedi ispred kuće.

Ubica je potom uzeo pištolj, a u pozadini snimka se čuje dete kako plače. Sulejmanović potom snima teško povređenu suprugu uz reči "gledajte, kad imate posla s +***** koja te prijavi policiji". Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

- Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dete - teškom mukom rekla je ona, nakon čega joj je ubica hladnokrvno ispalio hitac u glavu.

Foto: Fejsbuk

Podsetimo u krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

Gradačac je bio pod opsadom zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio danas pre podne, a u kome je muškarac upucao suprugu prenosivši uživo na Instagramu.

Nakon toga, na snimku se moglo videti kako se Sulejmanović, koji je inače bodibilder i fitnes treneru, automobilom odvozi sa mesta tragedije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)