STRADALO DETE (2) NA BRIONIMA: Automobil Nacionalnog parka udario u poljske turiste

NA Brionima je u nedelju uveče automobil Nacionalnog parka paleteo na poljske turiste, pri čemu su žena i njeno dvogodišnje dete teško ozleđeni. Prebačeni su gliserom u bolnicu u Puli, ali je dete tokom noći usled ozleda umrlo.

СТРАДАЛО ДЕТЕ (2) НА БРИОНИМА: Аутомобил Националног парка ударио у пољске туристе

Foto: Tanjug

Na Brionima je zabranjen saobraćaj i mogu se samo kretati vozila Nacionalnog parka. Turisti mogu da koriste električne automobile, bicikle i romobile, a putevi su u jako lošem stanju. Vozilima Nacionalnog parka te vatrogascima je dopušteno kretanje, ali su brzine ograničene.

Poljakinja i njeno dete prelazili su cestu, a istraga će pokazati kako je došlo do incidenta nakon kojeg je stradalo dete. Teško je povređena i Poljakinja koja je zadržana u bolnici u Puli. Sličan slučaj nije zabeležen u poslednje vreme.

Stradalo je i dete u Puli nakon sudara koji se dogodio kada je automobil zagrebačke registracije ušao u ulicu u suprotnom smeru i sudario se sa drugim automobilom u kojem je bila trudnica u visokom stepenu trudnoće. Lekari su pokušali da spasu dete, ali to zbog ozbiljnih povreda trudnice nije uspelo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)