POZVAO HITNU PA IM UKRAO SANITET: Pijani muškarac je potom otišao ali je ubrzo pronađen i uhapšen

Novosti onlajn

25. 05. 2022. u 20:46

NESVAKIDAŠNJI slučaj zabeležen je kada je muškarac u alkoholisanom stanju ukrao sanitetsko vozilo Službe hitne medicinske pomoći. NJega je policija posle događaja pronašla i uhapsila.

ПОЗВАО ХИТНУ ПА ИМ УКРАО САНИТЕТ: Пијани мушкарац је потом отишао али је убрзо пронађен и ухапшен

Foto: printskrin/Hayat Media BiH

Kako je prijavljeno, po pozivu osobe S. K. iz Brčkog, tim Službe hitne pomoći je došao na adresu u ulici H. Šalapića u Brčkom, da bi nakon ulaska medicinskog tima u kuću, S. K. ukradeno vozilo Službe hitne pomoći i udaljilo se u nepoznatom pravcu , rekli su iz brčanske policije.

Odmah posle dobijanja prijave, organizovane su hitne mere potrage za ukradenim vozilom.

U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske-Policijska stanica Modriča, ukradeno vozilo i osoba S. K. su pronađeni na području Modriče, dodali su iz policije.

O događaju je upoznat dežurni tužilaca Tužilaštva Brčko distrikta, nakon čega je izvršen uviđaj na mestu događaja i ukradeno vozilo je vraćeno predstavnicima JZU Brčko.

Kako su precizirali iz policije, kod S. K. koji je rođen 1979. godine u Brčkom, gde i stanuje, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,8 promila, te je on lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo krađa.

(Kliks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OSVOJEN SEVERODONJECK: Kadirov objavio snimak - narod pozdravlja borce, devojčica imala posebnu poruku