TAŠTU UDARAO I ŠUTIRAO, PA IZVADIO NOŽ: Suđenje muškarcu iz Maglaja, majci svoje supruge pretio da će je ubiti

Novosti online

29. 04. 2022. u 00:20

MAID T. (34) iz Maglaja optužen je da je ispred lokala u kojem je radio pretukao taštu udarajući je šakama i šutajući nogama, a potom je izvadio nož i pretio da će je ubiti.

ТАШТУ УДАРАО И ШУТИРАО, ПА ИЗВАДИО НОЖ: Суђење мушкарцу из Маглаја, мајци своје супруге претио да ће је убити

Foto: Free Images Pixabay

Protiv njega je Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo optužnicu zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti. Prema navodima optužnice, on je krivično delo počinio 1. oktobra prošle godine oko 11.30 u bašti ugostiteljskog objekta.

– Naročito drskim i bezobzirnim ponašanjem i nasiljem prema tašti K. A. A. ugrozio je građanski mir – navodi se u optužnici.

Kako se dodaje u optužnici, kada je došao u lokal, znajući da je njegova tašta tu zaposlena, prvo ju je pozvao u baštu.

– Kada je izašla, misleći da je Maid T. doneo knjige i đački pribor za svog sina, odmah je fizički nasrnuo na nju, psujući joj majku, te joj je šakom zadao više udaraca u glavu – navodi se u optužnici.

Kako se dodaje, od tih udaraca je žena pala na terasu objekta. Takođe se navodi da je zet tada nastavio da je šutira i udara po telu. Nakon toga je iz dukserice izvadio nož ozbiljno preteći da će je ubiti.

U optužnici se navodi da je optuženog savladao inspektor policije PS Maglaj R. M., koji je intervenisao i uz pomoć poluge mu izvadio nož iz ruke i sklonio ga od napadnute žene.

On je potom uhapšen, ali je i dalje nastavio s pretnjama tašti da će je ubiti, nazivajući je k….

Žena je u ovom napadu zadobila lakše telesne povrede u vidu nagnječenja grudnog koša i nagnječenja dela kičme.

– Naročito drskim i bezobzirnim ponašanjem i nasiljem ugrozio je građanski mir i tom prilikom lako telesno povredio jednu osobu, ugrozio sigurnost osobe ozbiljnom pretnjom da će napasti na život ili telo, te izazvao uznemirenje građana – navodi se u optužnici.

(Nezavisne)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna