PRVI hrvatski dobrovoljci odlaze na ratište u Ukrajinu kako bi se borili na strani ukrajinske vojske, saznaje reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.

Komentari (21)

Nikola

27.02.2022. 10:02

Odavno nisam bolji članak pročitao u Novostima,bravo zaista! A što se hrvata tiče,uvek su bili na krivoj strani. Sada se dešava novi poredak u svetu! Treba da se zapitaju da li će imati državu nakon okončanja i formiranja novog svetskog poretka! Moje mišljenje je da će mnoge države nestati a neke će dobiti što su zaslužile! Srbija recimo može da iskoristi ovu situaciju da povrati sve svoje vekovne teritorije,koje su plaćene krvlju naših junačkih predaka!

Vihot

27.02.2022. 11:16

Najveći poltronizam, licemerstvo i zlo pokazali su Hrvati kad su uveli sankcije Čajkovskom....značiiii...toliko jadno i smešno.... Strašno

Bravo

27.02.2022. 13:54

Čestitam svakom, vama izuzetno, na ovakvim člancima, dokumentovanim, gde činjenice govore, istina koju su mnogi zaboravili. Kapa dole!!

Realno

27.02.2022. 20:33

Konačno objektivan i pošten članak u moru ove propagande i laži kojima nas zasipaju i koji na žalost prolaze kod neobrazovanog i priglupog sveta.Što se Hrvata tiče oni su odavno prepoznali da je vlast u Ukrajini slična Pavelićevoj.Zato ih ima toliko u ozloglašenom Azovskom puku čija su zverstva u Donjecku slična ustaškima na Korduni,Baniji, Bosni i Lici.Tužno je i bjedno da niko ne osuđuje te zločince i da među Srbima postoje i oni koji podržavaju neonaciste

Boki

28.02.2022. 09:44

Svaka cast tekst. Ali najiskrenije. Ovo vec jeste pravo novinarstvo. Potkrepljeno istorijskim cinjenicama napisano podugacko stivo, koje je svakako produkt opsteg znanja novinara. Pohvale jer se retko ovakvi clanci danas pisu, nebitno na koju temu... Samos e uhlavnom prekopira, plagijati, izmislja....Svaka cast autoru.

Rodoljub

28.02.2022. 13:25

Treba objavljivati ovake članke - istine radi. A "junake" je najbolje opevao Jovan Dučić. Videti na googlu: Jovan Dučić: Sinu tisućljetne kulture. Sve je rečeno.

Srb

28.02.2022. 19:30

Putin je bio decidiran: "svako ko se umeša, doživeće ono što još nije u svojoj istoriji". Ne verujem da će ovi ni krenuti. Pas koji laje ne ujeda. Ali ako krenu, biće dočekani već na granice Ukrajine...i uništeni. Verujem da će u tom slučaju biti kažnjena i NDH, kao i drzave koje ovoj bagri odobre prolaz preko svoje teritorije.