UMESTO ČESTITANJA BOŽIĆA, ZAVIJENI SU U CRNO: Mostarci u neverici nakon požara u kom su stradale sestre (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2021. u 21:49

NAKON strašnog požara koji je protekle noći zahvatio porodičnu kućnu u Mostaru, kada su nastradala i dve žene, grad zavijen je u crno.

УМЕСТО ЧЕСТИТАЊА БОЖИЋА, ЗАВИЈЕНИ СУ У ЦРНО: Мостарци у неверици након пожара у ком су страдале сестре (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/PVP Mostar - vatrogasci

Dve sestre su stradale u vatrenoj stihiji na Božić, kada je gorela porodična kuća u Ulici Bariše Smoljana u Mostaru, nedaleko od mostarske katedrale.

Vatrogasna jedinica Mostar objavila je fotografije dela porodične kuće koja je u potpunosti izgoreo. U to vreme bila je u toku božićna ponoćna misa.

- Sinoć, na otkucaj kazaljki sata, umesto čestitanja Božića, Mostar je bio zavijen u crno. U 00.03 primili smo dojavu da gori porodična kuća gde su nažalost dve osobe izgubile život. Iskreno saučešće porodici i prijateljima – navodi se na stranici Vatrogasne jedinice Mostar.

Kako se i vidi na fotografijama sa Fejsbuk stranice PVP Mostar - vatrogasci, unutrašnjost kuće je potpuno izgorela. Ostali su samo obrisi stvari i zagrište. Plamen je progutao gotovo sve, a garež se vidi i sa spoljne strane kuće.

Podsećamo, nesrećne sestre su, prema privim nalazima, stradale usled gušenja dimom, a kako Avaz saznaje na licu mesta, jedna žena je do dolaska policije i ekipe Hitne pomoći davala znakove života. Iako su lekari na licu mesta pokušali reanimaciju, nažalost spasa joj nije bilo, a dežurni lekar je, takođe, mogao samo konstatovati smrt njene sestre, koja je dugi niz godina bila nepokretna.

(Srpskainfo)

BONUS VIDEO: Snimak dronom - Požar u Novom Sadu iz vazduha

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati