Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit izjavio da Vojska Republike Srpske neće biti formirana.

milovan

23.11.2021. 17:34

Smit nelegalan a hteo bi da smenjuje legalne predstavnike koje je birao narod.?! I sada tko moze reci da Smit nije fasista.E sto su ti svapski geni. Kakav deda takav unuk. Ili.Sto macka koti,miseve lovi. To su Svabe. Mrze pa mrze.

Miroslav Stojanovic

23.11.2021. 17:35

Ne znam sta ce da koristi kada nije legalni visoki predstavnik I koja bonska ovlascenja moze da koristi kao neko ko samo posecuje neku zemlju. Samo nazad odakle je dosao

Vatro Marx

23.11.2021. 17:42

Situacija se sve vise i vise zateze oko Republike Srpske kao i Srpske svijetinje Kosmeta. Zapad ne zeli ni da cuje jer nije im u interesu da Srbija bude stabilna i jaka, da svoj narod i tlo zastiti od agresora.Tu je Russija i Kina za Srbiju nece biti zima.

Rašo

23.11.2021. 17:44

Ова ароганција и безобразлук су типични за Германе. Као да је у Хитлеровој Немачкој и као да је 1939. Немојте овог човека који се лажно представља називати "нерегуларно изабран" јер он није изабран. Покушава да се тако представи, запад га тако третира и више нико на кугли земаљској!

Mija

23.11.2021. 17:54

Baš čudno, šiptari mogu imati i državu koja nikad nije bila njihova a mogu imati i vojsku? Dok Srbi gdje god bili ne mogu imati to isto. Pa posle neka neko ima hrabrosti reći da kauboji nisu gazde ovih pajaca na vlasti u tako zvanoj jakoj i ujedinjenoj Evropi. Mislim da Srbi jednom moraju imati hrabrosti raći tim cirkusantima dosta i napraviti ono što moraju a to je zaštititi svoj narod od tih lopova koji im žele uzeti budućnost i njima i njihovim unucima. A to nema niko pravo ko god on bio.!!!

Pedja

23.11.2021. 18:07

Gospodin je izgleda zaboravio kako su im pretci prosli nakon pogresnih odluka, 1915-1918 i 1941 - 1945. Bas ih Putin pokusava podsetiti, ali kad neko ima kratko pamcenje to se na kraju zavrsi bolno. prvo zbog toga, sto je on samo privatno lice u funkciji zapadnih belosvetskih hostaplera, i nema nikakvo ovlascenje od medjunarodne zajednice, pa prema tome njegove pretnje su i shodno tome pucanje iz prazne puske.

Slobodan

23.11.2021. 18:43

Koja je psiha coveka koji sam sebe postavi za upravnika pa onda pocne i da upravlja , to se nkada nije dobro zavrsavalo, covek preti deci i zenama da nece imati sta da jedu i kako da se greju, sramota, ali za njega.

buki

23.11.2021. 19:00

Kao papagaji ponavljaju kako R. Srpska ne poštuje Dejton, a niko da kaže u čemu ga krši i šta to Dodik radi što nije u skladu sa Dejtonom i Ustavom BiH. Srpska i po Dejtonu i po Ustavu ima pravo na svoju vojsku a Zapad joj to ne dozvoljava, dok kosovo nema pravo na vojsku ni po 1244 ni po njihovom Ustavu, a Zapad im pravi i naoružava vojsku. Pitam se čemu uopšte razni sporazumi sa zapadnim moćnicima, kad oni poštuju samo deo koji njima odgovara, a isto tako savetuju i sugerišu svim svojim i Hitlerovim saveznicima sa ovih prostora? Znači, R. Srpska ne može da koristi ni Dejtonska ni Ustavna ovlašćenja i još joj prete sankcijama jer ih navodno krši, a oni ne moraju ni da navedu u čemu ih to krši, a mogu zbog ''kršenja'' da je ponovo bombarduju?!? Šta je to nego demonstracija sile tokom Trećeg svetskog rata koji traje već 30 godina?

Vasa

23.11.2021. 19:31

Можеш да отвараш ладице код тих који су те послали у БиХ. Срби те не признају, као и половина света.

Penzionerj

23.11.2021. 19:48

Fašisto, ovo nije vreme Hitlera, zalutao si u vremenu mada su ti imao u prošlosti a taj gen danas fukcioniše. Zaigrao si se. Republika Srpska će imati svoju vojsku a ti možeš da se žališ do mile volje tvojima sličnim t.j.istim ka ti. Vuci se odakle si došao!!!