"UBIĆEMO VAS I VAŠU DECU!" Novi incident u Hrvatskoj, razbijen automobil u Bjelovaru - Neće ovo dobro završiti (VIDEO)

Novosti online

05. 07. 2021. u 16:14

JEDNOMESEČNI istražni zatvor određen je 53- godišnjaku i 24-godišnjaku koji se sumnjiče za pretnje i oštećenje tuđe stvari zbog čega su ispitani u Opštinskom državnom tužilaštvu u Bjelovaru.

УБИЋЕМО ВАС И ВАШУ ДЕЦУ! Нови инцидент у Хрватској, разбијен аутомобил у Бјеловару - Неће ово добро завршити (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sumnjiči ih se da su 29. juna na parkingu tržnog centra u Bjelovaru zajedno i po prethodnom dogovoru s  još jednim maloletnikom i ženom oštećenima zapretili - Ubićemo vas i vašu decu. Neće ovo dobro završiti!

Posle toga je četvorka nogama i drvenom držalicom sekire u više navrata udarala lični automobil oštećene, a pritom su razbili prednje i zadnje vetrobransko staklo, prednje levo staklo na vozačevim vratima i zadnja svetla. Šteta na vozilu je 80.000 kuna (preko 10.000 evra). Nije saopšteno šta se dogodilo s maloletnikom i ženom, odnosno jesu li oni uhapšeni i prijavljeni, a 53-godišnjaku i 24-godišnjaku je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja dela, prenosi Večernji.hr.

Nije saopšteno šta se dogodilo s maloletnikom i ženom, odnosno jesu li oni uhapšeni i prijavljeni, a 53-godišnjaku i 24-godišnjaku je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista