BIVŠI predsednik države Stipe Mesić rekao je da je otišao pre građanskog rata u SFRJ tajno otišao na razgovor Hansom Ditrihom Genšerom, tada ministrom spoljnih poslova Nemačke.

Miki Zg

05.06.2021. 16:24

S. Mesić je sin Marka M. koji je ratovao u ustaškoj crnoj legiji i zarobljen u Rusiji 1943. god. Pod lažnim identitetima preveden u Josipa Broza partizane u Srbiju ( sudili i likvidirali Srbe u Valjevu ) i po Srbiji .Siže :L Njemačka glavni rasturač eks YU ,mijenjanje granica ,Banditjer ,Rep. YU države ,jedino to ne vredi za Srbiju i srpski narod .E .neće da može !

Komandant 1001

05.06.2021. 22:20

@Zoran - ZOKI bre, da ti čiča jedno kaže, da nije bilo onoga suludog kralja Aleksandra nikada nebi bila Jugoslavija nego Država Srbija sa onim krajevima gde su Srbi većina, ali....on htede svoju "milu braću" (kako je znao govoriti za Hrvate) u jednoj Državi....e ta mila "braća" koštala ga glave 1934 i od tada se razmahao ustašluk A TAJ SULUDI KRALJ U AMANET, NAMA SRBIMA DO DANAS OSTAVIO MUKU !

naranca

05.06.2021. 17:47

DJe su one price? Sloba je napadao sa jna tenkovima pa smo morali da se priznamo.Ceo svijet je bil protivu nas ..................Nitko ni htjel priznat do 1993

Sekula

05.06.2021. 18:25

Потражите интервју Васка Ефтова са Словенцем који је организовао Месићу тајни одлазак ког Геншера, на ком је Месић уверио Немце да промене дотадашњу политику. Имате много више детаља о овој причи. Ништа се Месићу није отело, него је наша јавност зачаурена и аутистична. Само се мало осврните око земље, има свашта да се чује и види.

Mama

05.06.2021. 18:27

Mi znamo istinu ali vladari s etz su lagali maksimalno pa S et nezna istinu.Ali dada se polako probija istina.Ko je ne prihvati sad platice ceh uskoro! Bogami i vreme je da plate za stogodisnju nepravdu prema Srbima.

Dragan D

05.06.2021. 18:40

posle ovakvog priznanja trebamo se pitati dali uopste treba Srbija da saradjuje sa Hrvatskom , mozda bi bilo bolje da budemo samo komsije u smislu da mirno ziviomo jedni pored drugih ali da nemamo nikakvog kontakta cak ne bih sa njima ni ekonomski saradjivao, ono malo Srba sto je ostalo kod njih bi rado preselio u Srbiju u Vojvodinu i to u stanove u Suboticu . Posto smo mi kao nacija iskoristeni kao most do njihove drzavnosti to bi im bila sasvim dobra osveta , uz vaninstitucionalne prepreke pri kupovini nekretnina i privrednih subjekata pa i kada je u pitanju firma ciji je vlasnik hrvat koji ima firmu u Sloveniji, Nemackoj ili Austriji , dakle Bilo gde ! trebalo bi tako staviti do znanja da im se to na takav nacin nikada nece isplatiti !

Solo

05.06.2021. 20:41

Od Vatikana ciji su Hrvatski katolici mezimce za klanje i ubijanje nomozes nikad da ocekujes nista dobro dok god smo zivi. To je jedna destruktivna religija koja unistava svakog ko se ne pokatolici pocev od inkvizicija proslosti koje su trajale vekovima pa sve do danas. Nikad nesmemo da verujemo katolickim Hrvatima.To je jedan "negativan" narod sa mrznjom koja prevazilazi sve sto nije katolicko....Sto se mocnije naoruzamo duze cemo da zivimo..Nikakve ugovore da sklapamo sa njima i da im zabranimo da otkupljuju nase kompanije..

Boki

05.06.2021. 22:06

Не заборавите да смо се опет довели у ситуацију да нам је Немачка (нај)важнији партнер.

Aco

05.06.2021. 22:45

Mozete li ovakve vjesti objaviti bez njegove slike???Odvratan je.Toliko je ljudi izginulo zbog njega i slicnih njemu.Vidite da ga i Bog nece.

Srbijo Zuta kuco

06.06.2021. 15:34

"Ako nas ne priznate bice rata." Priznali su vas pa je doslo do rata. Tajno je otisao da dogovara rat a jedini je koji svedoci da su se Tudj-man i Milosevic "dogovorili" oko rata. Trebate imati IQ ispod 50 da dokazanom lazovu poverujete. Zasto? Zbog elementarne logike. DOGOVARA SE MIR A RAT SE VODI ZATO STO DOGOVORI OKO MIRA NISU USPELI. Logicno? Ako je logicno znaci da je tacno. Ipak, Stipici dugujemo zahvalnost. Da nije bilo njega i dalje bismo ziveli u "bratstvu i jedinstvu", u bratskom zagrljaju koji nas je gotovo ugusio.