DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 3. APRIL: Devica da pazi šta priča, Jarac da čuva dokumenta, Ribe očekuje susret sa starom ljubavi

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Meseca u Vodoliju donosi za sredu 3. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na finansijskom planu, u domu i porodici, na zdravstvenom planu, u odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 3. АПРИЛ: Девица да пази шта прича, Јарац да чува документа, Рибе очекује сусрет са старом љубави

Image by Mabel Amber from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Plutona u astrološkoj kući društvenog života, imate pomoć i podršku uticajnih prijatelja. Možete da monetizujete svoje poslovne ideje. Aspekt sa Neptunom, u prepodnevnim satima, čini vas sklonim zabludama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Plutona u astrološkom polju karijere, pod uplivom Sunca iz polja tajni, donosi vam uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog poslovnog aranžmana. podstiče vašu ambiciju čineći vas energičnijim kada se radi o ulaganju u privatni biznis.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Meseca u Vodoliju, gde ga je dočekao Pluton, donosi vam zaradu preko poslova sa strancima. Pozicija Sunca (simbola osobe na položaju), koje upravlja vašom logikom, pomaže vam u realizaciji nekog plana. Sumnjate u iskrenost voljene osobe.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Plutona u osmoj astrološkoj kući, donosi vam vest o novcu preko partnerskog posla. Aspekt sa Suncem, vladaocem vašeg poslovnog ali i ljubavnog života, nagoveštava iznenadni susret sa šarmantnom osobom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Zbog Meseca blizu Plutona u kući partnerskih odnosa, kojim vladaju Uran i Saturn, budite spremni na kompromise i u ljubavi i u poslu. Sekstil sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam dobre vesti iz inostranstva ili sa fakulteta. Nervoza.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Konjukcija Meseca i Plutona donosi vam uvećanje zarade i mogućnost dogovora o novom poslu, preko prijatelja ili stranaca.Pazite šta izjavljujete i potpisujete. Napet aspekt sa Neptunom, podstiče nervozu i konfuziju kod vašeg ljubavnog partnera.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom blizu Plutona u astrološkom polju ljubavi, donosi mladim Vagama susret sa starijim muškarcem, koji je dosta posvećen poslu. Novac vam pristiže preko privatnog i biznisa sa nekretninama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u Vodoliji, blizu vašeg vladaoca Plutona, simbola dominacije, mogući su problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Napet aspekt sa Neptunom upozorava na dodatni oprez sa pravnom dokumentacijom. Vanredni troškovi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec blizu Plutona u astrološkoj kući biznisa, trgovine i intelekta, novembarskim Strelcima donosi uvećanje prihoda preko saradnje strancima. Imate utisak da voljena osoba nešto krije od vas. Provodite više vremena sa prijateljima. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa konjunkcijom Plutona i Meseca, koji upravlja partnerskim odnosima, želite da ispunite očekivanja i poslovnih saradnika i voljene osobe. Napet aspekt sa Neptunom, opominje na oprez sa dokumentima. Susret sa nekim koga poznajete preko posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu Plutona u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko prijatelja i saradnje sa strancima. Trebalo bi da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Ljubavni partner vam priprema prijatni iznenađenje. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom blizu Plutona u Vodoliji, želite da se drugačije organizujete i na poslu i u privatnom životu. Izazovan aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, nagoveštava mogućnost kontakta ili romantičnog susreta sa starom simpatijom. Više se odmarajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠARAPOVU LJUBIO OVAJ POZNATI SRBIN: Maša umalo postala srpska snajka - čak birala i venčanicu (FOTO)