ČUVAJTE SE LJUBOMORE: Astro savet za sredu, 27. mart - Na udaru su četiri horoskopska znaka

Astrolog Marina Jungić Milošević

27. 03. 2024. u 07:00

MESEC danas, oko 10 ujutru, posle mesec dana, ulazi u zavodljivu, strastvenu i posesivnu Škorpiju, unoseći i takvu atmosferu u ljubavni život većine zodijačkih znakova.

ЧУВАЈТЕ СЕ ЉУБОМОРЕ: Астро савет за среду, 27. март - На удару су четири хороскопска знака

Foto Shutterstock

Mada se to dešava jednom mesečno, Mesec svaki put obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, zato se ne ponavljaju isti događaji, ali oni prvenstveno zavise od aspekata u ličnim horoskopima. Ovog meseca, Mesec pravi trigon sa Marsom u Ribama (kome nedostaje samopouzdanje, ali ume da bude i vrlo romantičan), a napet aspekt sa Plutonom koji inače upravlja Škorpijom (opravdana opasnost od muškog nasilja nad ženama).

Oni koji su u bračnoj ili dugogodišnjoj vezi, iz opravdanih ili neopravdanih razloga, mogu osetiti nepoverenje prema partneru, zbog njegovog ponašanja. Slobodni se mogu naći u situaciji da preispituju ponašanje osobe koja im se dopada. Budući da se Mesec u ovom znaku nalazi (astrološkim rečnikom) u padu, njegov uticaj nije onako jak i dobar kao u Biku, Raku i Ribama. To znači da će i ljubomora i posesivnost biti izazvani pre svega, zbog nedostatka samopouzdanja, a kod nekoga i zbog konkretnih razloga.

Na udaru su Škorpije (Mesec im je u astrološkom polju ličnosti), Strelci (Mesec u astrološkoj kući tajni), Jarčevi (Mesec koji vlada partnerskim odnosima, nalazi se u astrološkom polju neočekivanih situacija) i Device (Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja, pa će biti opterećene razmišljanjem o partnerovom ponašanju na emotivnom planu).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!