DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 12. DECEMBAR: Bika očekuje strastven susret, Strelac sklon trošenju novca, Vodoliji se menjaju planovi

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 12. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ  ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 12. ДЕЦЕМБАР: Бика очекује страствен сусрет, Стрелац склон трошењу новца, Водолији се мењају планови

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mlad Mesec u astrološkoj kući kontakata sa strancima (jednom godišnje), obrazuje dobar aspekt sa vašim suvladaocem Plutonom, donoseći vam novac preko advokature, turizma, marketinga, poslova koji podrazumevaju česta putovanja, predavaštva.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mlad Mesec (jednom godišnje) u astrološkom polju finansija, pravi inkonjunkciju sa Uranom u vašem znaku, pa pripazite kako trošite novac. Dobar aspekt sa Plutonom, planetom seksualnosti, nagoveštava strastveni susret sa jednom Škorpijom. Nesanica.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mlad Mesec u astrološkoj kući partnerskih odnosa (jednom godišnje), donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima. U večernjim satima, mogući su konflikti i rasprave sa voljenom osobom. Preko interneta možete da upoznate jednog Strelca.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mlad Mesec, koji upravlja vašim znakom, jednom godišnje nađe se u astrološkom polju svakodnevice, a ove godine to je danas - zato budite taktičniji prema saradnicima, rođacima i komšijama. Venera u posesivnoj Škorpiji, podstiče partnerovu ljubomoru.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Sunca, podstiču vašu ambiciju, ali i nerealne planove. Sa mladim Mesecom u Strelcu (jednom godišnje), u večernjim satima, možete da upoznate interesantnu osobu na sportskoj tribini, koncertu, pozorištu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sekstil između vašeg vladaoca Merkura i Venere, koja upravlja vašim poslom ali i ljubavnim životom, donosi vam susret sa atraktivnom osobom. Mlad Mesec u astrološkoj kući privatnosti, čini vas sklonim raspravama sa partnerom i članovima porodice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mlad Mesec (jednom godišnje), vladalac vaše karijere, donosi dogovor o novom projektu, naročito ako se bavite intelektualnim ili poslom koji zahteva veliku preciznost. Opozicija Marsa i Urana, vladaoca ljubavnog života, opominje da izbegavate rasprave.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mlad Mesec u Strelcu (jednom godišnje) u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, donosi vam uvećanje prihoda. Očekuje vas strastveni susret s nekim koga ćete upoznati preko posla, na kraćem putu, seminaru, predavanju...

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem znaku, a ove godine pravi sekstil sa Plutonom, donoseći vam novac. Ipak, pozicija vašeg vladaoca Jupitera, čini vas sklonim preteranom trošenju novca. Poznanstvo sa zauzetom osobom preko interneta.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Trigon između vašeg vladaoca Saturna i mladog Meseca u Strelcu (jednom godišnje), donosi vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova sa strancima. Trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom i mlađim članovima porodice.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, simbol preokreta, u napetom aspektu sa mladim Mesecom u astrološkoj kući više sile, donosi vam promenu planova. Sunce, vladalac partnerskih odnosa u polju društvenog života, nagoveštava nova poznanstva, preko prijatelja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mlad Mesec, jednom godišnje nađe se u vašoj astrološkoj kući karijere, a ove godine obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom - pazite se prevare, obmane, slatkorečivih osoba. Poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu, predavanju, tribini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)