DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 10. NOVEMBAR: Ovna i Jarca očekuju vanredni troškovi, Vodolija sreće staru ljubav

Astrolog: Marina Jungić Milošević

09. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 10. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 10. НОВЕМБАР: Овна и Јарца очекују ванредни трошкови, Водолија среће стару љубав

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec pravi izazovan aspekt sa Uranom u astrološkom polju posla, donoseći vam vanredne troškove. Napet aspekt sa Plutonom u kući karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima. Dobijate romantičnu poruku od jedne Vage.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Izazovni aspekti Meseca sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim preterivanju u svemu, a posebno u trošenju novca. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Kvadrat između vašeg vladaoca Merkura i Saturna u devetoj astrološkoj kući, odgovara Blizancima koji rade u turizmu, marketingu, bave se predavaštvom ili često putuju zbog posla. Pozicija Meseca upozorava da see klonite nepotrebnih troškova.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju privatnog biznisa, pod uticajem Venere, planete novca, donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama i građevinskim radovima. Odložite dogovore sa strancima, a ukoliko to nije moguće, budite oprezniji.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkoj kući komunikacija, pravi napet aspekt sa Uranom, vladaocem partnerskih odnosa, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom. Na kraćem putu ili predavanju, slobodni Lavovi mogu da upoznate šarmantnu osobu. Jedan Strelac misli na vas.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u sekstilu sa Venerom u astrološkom polju tajni, donosi vam uvećanje prihoda preko paralelnih poslova. Niste sigurni da bračni partner razume vašu potrebu da postavite stvari na svoje mesto u vašem odnosu.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, pod uticajem Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam rasprave, ljubomorne scene, raskid ili privremeno razdvajanje od voljene osobe. Novac stiže preko poslova u medijima, filmskoj industriji ili rada na nekom društvenom projektu. Dobijate SMS od Blizanaca.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u astrološkom polju intuicije koji pravi inkonjunkciju sa Uranom, planetom otkrića, imate ideju kako da realizujete projekat sa strancima ili na koji način da se priključite seminaru ili nekom vidu stručnog usavršavanja.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Jupitera, blizu Urana,podstiču vašu ambiciju o zajedničkom poslovnom aranžmanu sa prijateljima, naročito ako imate privatnu firmu. Preko neke društvene mreže, možete da upoznate interesantnu, mladoliku osobu.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u astrološkom polju karijere, pod uplivom vašeg suvladaoca Urana iz Bika, donosi vam vanredne troškove. Aspekti sa vašim vladaocem Saturnom opominju na oprez prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Rak vam šalje romantičnu poruku.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti vašeg vladaoca Urana sa Mesecom, donose nove šanse privatnicima, naročito ako sarađuju sa osobama koje žive u inostranstvu. Zbog pozicije Venere, planete ljubavi, očekuje vas susret sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Aspekt Urana i Meseca u astrološkom polju novca, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem mladih. Osoba koju poznajete preko posla šalje vam romantičnu poruku.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu