„OGROMNA SENKA“ U VODAMA JEZERA LOH NES: Turisti snimili nešto što se kreće

Novosti online

19. 06. 2023. u 00:54

BILO je prilično čudno. Ja sam čovek od nauke i nikada nisam verovao da je čudovište iz Loh Nesa praistorijska životinja.

„ОГРОМНА СЕНКА“ У ВОДАМА ЈЕЗЕРА ЛОХ НЕС: Туристи снимили нешто што се креће

Foto: Free Images Pixabay

Međutim, video sam dugačku senku dok sam fotografisao jezero. Dozvao sam svoju suprugu i oboje smo uočili da se senka pomerila, rekao je farmaceut iz francuskog grada Liona Etjen Kamel koji je slikao životinju.

Kamel i njegova supruga Elijan fotografisali su jezero Loh Nes kada su navodno videli slavno „čudovište“ Nesi kako pliva odmah ispod površine jezera.

-Pomislio sam da se možda radi o oblaku, ali na nebu ih nije bilo. Palo mi je potom na pamet da se možda radi o brodu, no niti jedan nije bio u blizini. Bilo je manjih talasa, kao da se nešto micalo. To je nešto bilo dugačko između 15 i 20 metara, a ja sam od tog nečeg bio udaljen otprilike 150 metara. Bilo je prilično čudno, a zatim je nestalo, dodao je farmaceut, piše britanski Telegraf.

-Nismo mogli da procenimo radi li se o životinji, ali nešto se micalo pod vodom. Nikada tako nešto nisam vidio u jezeru, rekao je Kamel.

Prva priča o čudovištu po imenu Nesi koje živi u Loh Nesu pojavila se 1933. godine nakon što je Frančeska Mek Garvi iz škotskog grada Kastleheda videla da tamna figura izranja iz vode. Nakon što je još ljudi potvrdilo da se u tom jezeru nešto nalazi, mediji su napisali da navodno čudovište izgledom podseća na plesiosaura, morskog džina koji se pojavio krajem trijasa.

sputnikportal.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)