UZNEMIRUJUĆ SNIMAK SA DUŠTVENIH MREŽA: Unuk krvnički nokautirao baku (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2023. u 08:51

NA društvenoj mreži Tviter objavljen je uznemirujući video snimak na kojem se jasno vidi kako dečak, unuk, udara svoju baku (84) nogom u donjem delu stomaka, a nesrećna starica od siline udarca pada par metara iza.

УЗНЕМИРУЈУЋ СНИМАК СА ДУШТВЕНИХ МРЕЖА: Унук крвнички нокаутирао баку (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/Fight Haven

Kako stoji u opisu videa, navodno je baka tražila od svojih unuka (dva dečaka na snimku) da idu na spavanje, što je jedan od njih (stariji) burno dočekao udarivši je nemilosrdno zbog čega je starica pala na krevet.

Kada se podigla, bezobrazni dečak je ponovo krvnički udario nogom, nakon čega je vremešna žena pala na pod odmah pored police na kojoj je bio televizor. 

BONUS VIDEO: NA NEBU I POD VODOM - Snimci vežbi ruske Nacionalne garde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak 19. april: Sunce ulazi u Bika - 4 horoskopska znaka su pred velikim izazovima