SPAVAJTE SA SLONOVIMA POD VEDRIM NEBOM: Jedinstvena atrakcija na egzotičnom Tajlandu, ljudi borave sa spasenim životinjama (VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2022. u 23:43

NA Tajlandu sva prirodna lepota je spojena sa društvom najveličanstvenijih životinja na Zemlji - slonovima.

СПАВАЈТЕ СА СЛОНОВИМА ПОД ВЕДРИМ НЕБОМ: Јединствена атракција на егзотичном Тајланду, људи бораве са спасеним животињама (ВИДЕО)

foto: Printskrin

I usput, ovo nisu bilo kakvi slonovi, već 22 slona koji žive na terenu spašeni su sa gradskih ulica Tajlanda i sada mogu da prožive svoje dane u potpunom miru.

Luksuzno odmaralište sada nudi potpuno nove "Jungle Bubble" lože sa dve spavaće sobe koje omogućavaju porodicama ili grupi prijatelja da uživaju u izuzetnom iskustvu. Smeštene pored netaknute obale reke Ruak, nove "Jungle Bubble" lože su dovoljno prostrane za četiri gosta i prostiru se na 150 kvadratnih metara životnog prostora.

Klimatizovane lože imaju dve velike spavaće sobe, od kojih svaka ima providan krov za gledanje zvezda dok se odmarate na najudobnijim kraljevskim krevetima, a gosti mogu da provode vreme u dnevnoj sobi uživajući u pogledu na slonove lutalice ili brojeći zvezde kroz providni krov.

Da biste što bolje uživali u pogledu na slonove, drvena terasa od 80 kvadratnih metara je idealna. Ovde se posmatranje slonova može kombinovati sa zabavnim aktivnostima kao što je uživanje u malom bazenu ili u užini u odvojenom prostoru za odmor i trpezariju na otvorenom.

Boravak u kućici Jungle Bubble je nepotpun ako se ne upustite u jedinstvena iskustva sa slonovima, kao što je pridruživanje slonovima u njihovoj jutarnjoj šetnji kroz džunglu.

Gosti mogu iskoristiti slobodno vreme da ulože u svoje blagostanje uz joga sesije rano ujutru, nakon čega sledi obilan doručak u divljini. Iskustvo „Jungle Bubble Lodge“ će vas koštati 1.140 dolara po noći za do četiri gosta i uključuje uslugu batlera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade