OTVORENA VRATA NA ŠUMARSKOM FAKULTETU: Radionice i eksperimenti za sve posetioce

Lj.B.

22. 10. 2023. u 14:12

ŠUMARSKI fakultet Univerziteta u Beogradu će u subotu, 28. oktobra, sa početkom u 12:00 časova, otvoriti vrata za sve zainteresovane posetioce koji žele da saznaju kako se priroda brani znanjem.

ОТВОРЕНА ВРАТА НА ШУМАРСКОМ ФАКУЛТЕТУ: Радионице и експерименти за све посетиоце

šumarski fakultet

Tom prilikom, budući studenti imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, a šira javnost sa svim oblastima koje se više od 100 godina izučavaju na ovom fakultetu.

U okviru pomenute manifestacije, posetioci će imati priliku da zavire u svet šumarstva i zaštite prirode, tehnologija drveta, pejzažne arhitekture i hortikulture i ekološkog inženjeringa u zaštiti zemljišnih i vodnih resursa. Pored toga, zainteresovani će moći da se upoznaju sa studentima i profesorima Šumarskog fakulteta u Beogradu i da kroz niz edukativnih eksperimenata i radionica mnogo više saznaju o jednoj plemenitoj, divnoj i izuzetno značajnoj struci, koja na različite načine doprinosi daljem razvoju i funkcionisanju naše zemlje.

Takođe, posetiocima će biti predstavljen i Arboretum Šumarskog fakulteta – skriveni dragulj u srcu Košutnjaka, sa bogatom zbirkom drvenastih i žbunastih vrsta, koje se nalaze u ovom zaštićenom prirodnom dobru.

   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)