AVANTURE S PETSONOM I FINDUSOM: Omiljeni junaci pred čitaocima povodom 75. rođendana autora Svena Nurdkvista

D. B. M.

29. 04. 2021. u 15:22

LEPA vest za sve ljubitelje Petsona i Findusa! Povodom 75. rođendana Svena Nurdkvista, autora knjiga o ovim neodoljivim junacima, "Kreativni centar" najavljuje ekskluzivno objedinjeno izdanje "Avanture s Petsonom i Findusom!" Ta knjiga će u Švedskoj izaći 30. aprila, baš na rođendan ovog značajnog švedskog pisca i ilustratora za decu, a u Srbiji će se pojaviti nekoliko nedelja kasnije.

АВАНТУРЕ С ПЕТСОНОМ И ФИНДУСОМ: Омиљени јунаци пред читаоцима поводом 75. рођендана аутора Свена Нурдквиста

Kreativni centar

Knjiga "Avanture s Petsonom i Finudsom" sadrži već objavljene priče "Kako se mali Findus izgubio", "Poznajete li Petsona i Findusa?", "Lov na lisicu", "Mačak Findus i petao" i "Petson kampuje", kao i zanimljiv dodatni materijal iz kojeg će čitaoci saznati ko su zapravo ovi simpatični junaci, šta je bilo pre nego što su se upoznali i postali najbolji prijatelji, šta vole, a šta ne vole, kako provode vreme na Petsonovom imanju.


 Pored toga, knjiga sadrži i neke od neobjavljenih ilustracija Svena Nurdkvista, jedinstven recept za odlične palačinke, ideje za majstorisanje pravo iz Petsonove radionice, pravila jedne neverovatne igre memorije i još mnogo toga.


Izdanje "Avanture s Petsonom i Findusom" već je u štampi i biće objavljeno krajem maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna