MILICA MANDIĆ HRABRA KAO "MULAN": Na zvaničnoj Diznijevoj "Fejsbuk" stranici snimak naše sportiskinje (VIDEO)

R.RADOSAVLjEVIĆ

09. 09. 2020. u 18:20

U SUSRET premijeri rimejka viševekovne priče “Mulan” o hrabrosti i časti kao vrlini koja krasi kinesku epsku ratnicu, ali i uspešne sportiste, najbolja srpska tekvondistkinja Milica Mandić našla se na zvaničnoj Fejsbuk stranici kompanije “Volt Dizni”, koja je producent filma.

МИЛИЦА МАНДИЋ ХРАБРА КАО МУЛАН: На званичној Дизнијевој Фејсбук страници снимак наше спортискиње (ВИДЕО)

Milica Mandić

“Mulan” od sutra, 10. septembra, dolazi na repertoar domaćih bioskopa, a kako je izjavila naša svetska šampionka, ona je srećna što je imala priliku da učestvuje u ovom projektu.

- Mulan je za mene oduvek predstavljala jaku devojku, koja se pored svih izazova koje ima bori za prave vrednosti i za ono što je ispravno. To je za mene čast! Boriti se za viši cilj, i ostati dosledan sebi i ispravnim motivima. Imala sam prilike da idem u Kinu i upoznam kinesku kulturu. Taj narod su oduvek krasili besprekorna disciplina, poslušnost i hijerarhija, i to je ono što najviše cenim kod njih – istakla je Milica Mandić najavljujući premijeru “Mulana” u našim bioskopima.

Priča ovog spektakla nastala je po kineskoj pesmi “Balada o Mulan", koja je ispričana mnogo puta tokom vekova, a 1998. snimljen je animirani film "Mulan" koji je ostvario planetarnu popularnost i ostao voljen do danas.

Novu verziju ove priče, koja pred publiku stiže kao igrani film, režirala je rediteljka Niki Karo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAGRADA STEVAN TOTOROVIĆ ZA MIRJANA MILOVANOVIĆ: Na Pogledima 2024 pohvaljeni Veroljub Naumović, Danilo Paunović i Marija Aranđelović