SKANDAL koji je umetnik Petrit Halilaj uspeo da izazove u izvesnim krugovima, dižući neopravdanu buku i iskaljujući svoj još manje opravdan bes na organizatore Oktobarskog salona, očito je autoru sa Kosova i Metohije značajniji no učešće u ovoj prestižnoj likovnoj manifestaciji.

Nesha

01.08.2020. 20:42

Коментар на месту: "Халилај не само што је одбио да његов рад буде представљен у Београду, јер у званичном саопштењу уз његово име није била поменута "Република Косово", већ није пристао нити на један понуђени му компромис као решење. Уместо тога, одабрао је да публицитет стиче политизацијом приче у међународним медијима." Толико...

slobodan petrovic

02.08.2020. 12:47

Драги Срби, Албанци нису на продају. Тачно, лако можете купит Црногорца, Босанца, Македонца....Час су Срби час нешто други. Треба ценити патриотизам Албанаца, као што је Србин било где у свету. У Београду је Црнограц Србин кад дође у Подгорицу спрда се са Србима. То је истина коју никако да схватимо, а цркли смо од бриге за њима.

Zasto je pozvan

02.08.2020. 15:54

A nasi stavljaju fusnotu, pa povlace imena drzava, pa ovo, pa ono, samo da bi udovoljile nekom anonimusu koji nije smeo niti biti pozvan. Nikada mi nismo imali kicmu niti postovali sebe. Zato nam je ovako. Vise svi da mogu raditi sta hoce.