VEST da će čuveni filmski serijal "Žikina dinastija" dobiti nastavak, ovih dana postala je glavni medijski naslov i to u oštroj konkurenciji "kovid" izveštaja i političkih događaja. Mnogima je u neveselim vremenima izmamila osmeh na lice, baš kao što to decenijama čine ovi filmovi u premijernim, pa i bezbrojnim repriznim izdanjima.

Komentari (11)

Mikhail

29.07.2020. 20:45

Гледао сам филму "Пришло время любить" (Došlo doba da se ljubav proba) у Москви у 1981 г. Велика била гужва за карте у биоскоп... Феноменален филм! Шта тиче западних филмова - у СССРу их било jе доста за разлику от югословенских. Сад понекад гледам Жику Павловича, наравно у оригиналу. Филм много изгубио у преводу на руски jезик, обична ствар. Такодже руски филмови губе у преводу на српски... Поздрав из Москви! Оваj филм можда постао моj први корак на путу у Београд, наjдражи град на свету.

Mika

29.07.2020. 23:09

Sve je to lepo, ali treba da ostane legenda. Mogu da naprave nešto slično, ali da ne povezuju sa tim. Nema više tih glumaca, ni zemlje, ni kulture, ni humora. Sve je sada drugačije i ne treba vezivati sa tim.

Mira

29.07.2020. 23:24

Još hiljadu puta da gledam Žikinu dinastiju ne bi mi dosadila. Stara postava glumaca je neprevazidjena i fenomenalna. Ali u svakom slucaju sa nestrpljenjem ocekujem nastavak... Koliko sam razumela pojaviće se Misa, Marija, Boba i Elza. Al kako zaboraviše Liliku???.

ludi milojko

29.07.2020. 23:49

sad bar znam zasto je film takav kic i soder cim je napisano za jednu noc. gledanje tog film aje sat i po zivot abaceno u nepovrat. odvratne su nekie scene.

ludi milojko

29.07.2020. 23:52

ovo je isto kao i ono silovanje sa pozoristem u kuci. gde ce bre bjelogrlic da se meri sa jednim djuzom u toj ulozi. pa besmisleno.

dejan

30.07.2020. 19:22

Gospodine Markoviću mislim da ste zaboravili da spomenete ko je reziser ovog serijal i trebalo bi da vas bude sramota sto ispada sad da ste vi sve osmislili, napisali, rezirali i stvorili, bez rezisera Gosp. Zorana Calica. Pozdrav i setite se nekad sa kim ste radili ovaj serijal