TUGA U HOLIVUDU: Preminuo Karl Veders, čuveni Apolo Krid iz filma "Roki"

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

02. 02. 2024. u 21:27

ČUVENI glumac Karl Veders, poznat po ulogama u "Rokiju" i "Predatoru", preminuo je u 76. godini.

ТУГА У ХОЛИВУДУ: Преминуо Карл Ведерс, чувени Аполо Крид из филма Роки

Foto Tanjug/AP

Zvezda popularnih filmova, koji je bio najpoznatija po tome što je u četiri nastavaka Rokija, igrao njegovog najvećeg protivnika koji je postao bokserski mentor, Apolo Krid, preminuo je "mirno u snu" u četvrtak 1. februara, objavila je njegova porodica u saopštenju.

Rekli su: "Duboko smo tužni što objavljujemo da je preminuo Karl Veders. Umro je mirno u snu u četvrtak, 1. februara 2024. godine."

„Karl je bio izuzetno ljudsko biće koje je živelo izvanrednim životom. Svojim doprinosima filmu, televiziji, umetnosti i sportu, ostavio je neizbrisiv trag i priznat je širom sveta i među generacijama".

"Bio je voljeni brat, otac, deda, partner i prijatelj".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!