DANAS NA ŠTANDU „NOVOSTI”: Milanko Šekler, autor knjige „Dosije Ukrajina”, potpisuje primerke posetiocima

Novosti online

25. 10. 2023. u 11:15

Autor hit izdanja „Dosije Ukrajina“ Milanko Šekler potpisivaće primerke knjige posetiocima Sajma na štandu Kompanije „Novosti“ u Hali 1 danas od 16 časova.

ДАНАС НА ШТАНДУ „НОВОСТИ”: Миланко Шеклер, аутор књиге „Досије Украјина”, потписује примерке посетиоцима

Foto: Novosti

Zanimljivo i pitko, kao što nam je ranije otkrivao tajne o virusu korona, Šekler pred čitaoce stavlja činjenice koje su uzrokovale ratna dešavanja. U knjizi je dao pregled događaja u poslednja dva veka, koji su doveli do trajnih posledica u odnosima između Rusije i Evrope, kao i istorijat najvažnijih zbivanja u Rusiji i Ukrajini.

Na našem štandu posetioci 66. Međunarodnog sajma knjiga imaju priliku da po akcijskim cenama obogate svoju biblioteku nekim od atraktivnih naslova u izdanju naše kuće koji su u prethodnoj godini izazvali veliku pažnju javnosti: „A vi tako volite Dostojevskog” koju je priredio Želidrag Nikčević, „NLO nad Balkanom“ Dragana Vujičića, „Pupin, lovac na zvezde”, autora Radoslava Pavlovića; tri knjige poezije Matije Bećkovića „Onamo namo”, „Mojih 80” i „100 mojih portreta”; „Stranci koji su zadužili Srbiju” Žiže Radivojević, „NOVAK - Pariske priče” Gorana Čvorovića, „8 godina u najtežem zatvoru Tajlanda” Maksima Klasanovića, „Putnik po Svetoj Gori” Borisa Subašića. Oni koji nisu do sada kupili neko od hit izdanja „Novosti“ iz prethodnih godina imaće priliku da ih kupe po izuzetno pristupačnim, sajamskim cenama: „Pravda za Srbiju“ Petera Handkea, „Litije – NE DAMO SVETINjE“, „O Srbiji i Srbima“ Aleksandra Čepurina, „Izvesna predstava o pravdi“ Dika Martija...

Posebna atrakcija za najmlađe su edukativne slikovnice, autora Milomira Kragovića, po ceni od samo 50 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave