REMEK-DELA SRPSKOG MODERNIZMA: Izložba u vrnjačkom Zamku kulture

G. ĆIROVIĆ

30. 08. 2023. u 10:51

U Zamku kulture „Belimarković“ u Vrnjačkoj Banji u petak će biti otvorena izložba slika iz Narodnog muzeja u Smederevskoj Palanci, pod nazivom SIMBOL(I) GRADA: remek-dela srpskog modernizma u službi reprezentacije lokalne zajednice.

РЕМЕК-ДЕЛА СРПСКОГ МОДЕРНИЗМА: Изложба у врњачком Замку културе

KC Vrnjačka Banja

Na izložbi čiji je autor dr Stevan Martinović, posetioci će biti u prilici da pogledaju dela Jovana Bijelića, Pavla Vasića, Bete Vukanović, Paška Vučetića, Mališe Glišića, Paje Jovanovića, Leona Koena, Petra Lubarde, Milana Milovanovića, Mila Milunovića, Marka Murata, Save Šumanovića...

Kako je najavljeno, izložbu će otvoriti profesor dr Dragan Bulatović, a ulaz je besplatan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!