RADUJEM se ponovnom dolasku u Srbiju jer imam velike simpatije i poštovanje prema vašem narodu. Boraveći u Srbiji uverio sam se koliko su Srbi otvoren i gostoprimljiv narod.

Komentari (2)

Dolaze Rode

02.01.2023. 09:54

Dobro, sve je Ok, slažem se u 80% sa nas neko pohvali, mi ga prešišamo, jer niko ne ume tako da hvali sebe, kao mi! Nemam ništa protiv Ivo Andrića (jedini Nobelovac u SFRJ,SRJ,Srbiji) i to zamisli za književnost, ne iz nauke, tehnike, itd. Kud ne spomene Boru Stankovića, Jovana Cvijića, da ne pričam o Dučiću,Nušiću, itd. Kod nas svako čudo traje 3 dana, toliko o pamćenju. Drugo, niko nas ne mrzi više, nego što mi to umemo međusobno. Čim nas neko pohvali, ide euforija: Trampe, Srbine, Orbane, Srbine, Švajni, Srbine. Posle 3 dana, iste pljujemo do bola.Kako vetar duva i odakle imamo više koristi.To se zove ulizavanje i prevrtljivost. Nema čovek pojma, da na ovim prostorima svi su fini, ali čim im okreneš leđa, bolje da nečuješ šta sve najgore govori o tebi, kao i pre!Ako govori o nekom, ko te poznaje, neće ništa loše reći, da onaj ne bi preneo. Nema on pojma, ali za gostoprimstvo 1000% je u pravu! Ova država, samo da je imalo pameti, mogla bi da živi samo od turizma i geo-strateškog položaja, bolje od cele Evrope, samo da nema lopurda i primitivaca-kompleksaša, neobrazovanih na vlasti, koji bi za mito prodali i rođenu majku!

Prle

02.01.2023. 14:50

Tacno je rekao. Ali istorija je nauka koja ima svoje zakonitosti i principe. Kod nas dobrim delom sluzi za dnevno politicke i propagandne svrhe.