VELIKI GUBITAK PRIJATELJSTVA KOJE JE TRAJALO POLA VEKA: Svetlana Bojković ne krije bol zbog smrti Branka Cvejića

Novosti online

27. 07. 2022. u 13:16

DOAJEN srpskog glumišta Branko Cvejić preminuo je u 75. godini, a njegove kolege su ovu vest dočekale u šoku, pa većina jedva smogne snage da kaže po koju reč o svom Cveji.

ВЕЛИКИ ГУБИТАК ПРИЈАТЕЉСТВА КОЈЕ ЈЕ ТРАЈАЛО ПОЛА ВЕКА: Светлана Бојковић не крије бол због смрти Бранка Цвејића

Foto: Printskrin

Među onima koji su bili najbliži sa njim je i glumica Svetlana Ceca Bojković koja ga poznaje više od 50 godina.

- Znam ga iz detinjstva i pre akademije, proveli smo čitav život zajedno na poslu. Veliki gubitak prijateljstva koje je trajalo pola veka. Divan pre svega drug i pozorišni pregalac, glumac i upravnik pozorišta, učestvovao je u gradnji novog i dao sve od sebe - rekla je Ceca, a onda otkrila i šta ga je čekalo na poslu pre nego što se razboleo.

- Najteže mi pada što je spremao značajnu ulogu kojom je želeo da zapečati karijeru i usred tog rada ga je snašla bolest. Nismo se čuli dok je bio u bolnici, nisam želela da ga uznemiravam - rekla je Ceca za Blic.

Podsetimo, glumcu je, kako su prenosili domaći mediji, pozlilo početkom jula tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazio u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima. Cvejić je još odranije imao problem sa plućima, odnosno sa srcem.

Glumac Branko Cvejić (75) najpoznatiji je po ulozi Baneta Bumbara u seriji "Grlom u jagode", dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu", "Biće bolje" i drugim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (0)

UŽIVO, SRBIJA - ŠVAJCARSKA: Ovo su svi čekali!