VELIKI GUBITAK PRIJATELJSTVA KOJE JE TRAJALO POLA VEKA: Svetlana Bojković ne krije bol zbog smrti Branka Cvejića

Novosti online

27. 07. 2022. u 13:16

DOAJEN srpskog glumišta Branko Cvejić preminuo je u 75. godini, a njegove kolege su ovu vest dočekale u šoku, pa većina jedva smogne snage da kaže po koju reč o svom Cveji.

ВЕЛИКИ ГУБИТАК ПРИЈАТЕЉСТВА КОЈЕ ЈЕ ТРАЈАЛО ПОЛА ВЕКА: Светлана Бојковић не крије бол због смрти Бранка Цвејића

Foto: Printskrin

Među onima koji su bili najbliži sa njim je i glumica Svetlana Ceca Bojković koja ga poznaje više od 50 godina.

- Znam ga iz detinjstva i pre akademije, proveli smo čitav život zajedno na poslu. Veliki gubitak prijateljstva koje je trajalo pola veka. Divan pre svega drug i pozorišni pregalac, glumac i upravnik pozorišta, učestvovao je u gradnji novog i dao sve od sebe - rekla je Ceca, a onda otkrila i šta ga je čekalo na poslu pre nego što se razboleo.

- Najteže mi pada što je spremao značajnu ulogu kojom je želeo da zapečati karijeru i usred tog rada ga je snašla bolest. Nismo se čuli dok je bio u bolnici, nisam želela da ga uznemiravam - rekla je Ceca za Blic.

Podsetimo, glumcu je, kako su prenosili domaći mediji, pozlilo početkom jula tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazio u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima. Cvejić je još odranije imao problem sa plućima, odnosno sa srcem.

Glumac Branko Cvejić (75) najpoznatiji je po ulozi Baneta Bumbara u seriji "Grlom u jagode", dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu", "Biće bolje" i drugim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a