JA VIŠE NEMAM MNOGO VREMENA: Ovako je Branko Cvejić govorio o svom zdravlju pre smrti

Novosti online

26. 07. 2022. u 21:18

POZNATI glumac Branko Cvejić preminuo je danas.

ЈА ВИШЕ НЕМАМ МНОГО ВРЕМЕНА:  Овако је Бранко Цвејић говорио о свом здрављу пре смрти

Foto: Printskrin

On je bio hitno hospitalizovan nakon što mu je pozlilo tokom probe u pozorištu, a iako je bio stabilno, bio je u veoma teškom stanju, te je nažalost, izgubio bitku.

Branko Cvejić oduvek se u javnosti pojavljivao dozirano, a pre dve godine imao je zdravstvenih problema, a prošle godine je o tome pričao.

- Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju - rekao je tom prilikom, ne iznoseći više detalja, dok je poznato da mu je ugrađen bajpas posle operacije na srcu.

Na početku pandemije korona virusa govorio je ovako:

- Što reče jedan moj prijatelj, stariji od mene, stručan u oblasti epidemiologije: ako ne umremo od korone, umrećemo od gladi kad virus prođe. A u svakoj dobroj šali glavnu ulogu igra zbilja. Ja više nemam mnogo vremena, a odgovorno mogu da poručim svakome, pogotovo mlađima: treba ceniti vreme na vreme - izjavio je glumac.

Poznatog glumca javnost pamti kao Listera iz "Porodičnog blaga", a mnogi ga se sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu" i "Bela lađa."

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

LOVAČKI SAVEZ PRETI TUŽBOM KARLEUŠI: Pozvali i Topalka - šta on kaže na to