VELIKI USPEH ĐURIČKA U HOLIVUDU: Naš glumac dobio pohvale zbog uloge u seriji "Čudnije stvari"

Jl. B.

11. 06. 2022. u 10:35

NOVA četvrta sezona naučno-fantastične horor serije "Čudnije stvari" (Stranger Things), imala je najuspešniju premijeru od svih serija na engleskom jeziku u istoriji striming servisa Netfliks.

ВЕЛИКИ УСПЕХ ЂУРИЧКА У ХОЛИВУДУ: Наш глумац добио похвале због улоге у серији Чудније ствари

Foto Instagram

Ali, obožavaoce u Srbiji više je obradovalo što se u nekoliko novih epizoda pojavljuje srpski glumac Nikola Đuričko, na čiji račun su stigle pohvale sa svih strana. O našem glumcu i njegovoj umetnosti igre u liku Jurija, ruskog švercera i "krimosa", reči hvale imali su ne samo gledaoci, nego i Đuričkove kolege, pa čak i proslavljeni američki pisac Srtiven King.

- Volim tog ljigavog, prevrtljivog Rusa, Jurija. Zaslužuje svoju posebnu seriju. Kao Beri, samo ruski - napisao je King na svom zvaničnom Tviter nalogu, referišući na HBO seriju Barry u kojoj je Bil Heder dokazao i glumačke i rediteljske sposobnosti.

U ovoj triler/crnoj komediji, jedan od lajt-motiva je i da li je moguće iskupiti se za loše stvari, pa ne čudi što je Stiven King povezao Berija i Jurija. Njih dvojica su mnogo sličniji nego što na prvi pogled izgleda. Uvek postoji tračak nade, pa čak i da Rus nije toliko pokvaren i da možda može da prekine začarani krug i postane bolji čovek, čemu teži i lik Bila Hedera u seriji "Beri". Reči jednog od najpoznatijih horor pisaca na svetu imaju posebnu težinu kada se ima u vidu da su upravo ekranizacije njegovih romana bile glavna inspiracija braći Dafer za seriju "Čudnije stvari".

Foto Printscreen

Glumci Vinona Rajder, Dejvid Harbor i Bret Gelman govorili su o iskustvima sa snimanja popularne serije. U novim epizodama Nikolin lik Jurij treba da Marija Baumana (Bret Gelman) i Džojs Bajers (Vinona Rajder) preveze od Aljaske do SSSR kako bi spasili policijskog šefa Džimija Hopera (Dejvid Harbor) koji je na kraju prošle sezone prošao kroz međudimenzionalnu kapiju i završio u radnom logoru u Sibiru.

- Nik je beskrajno darovit glumac i zaista mnogo volim da radim sa njim. On je apsolutna legenda! Jedva čekam da ga reditelji i producenti ovde bolje upoznaju - izjavila je slavna Vinona Rajder, a na to je Bret Gelman dodao da je Đuričko "genije komedije".

Otkad se preselio u Los Anđeles, Đuričko polako ali sigurno pronalazi svoje mesto u Holivudu. Igrao je u filmovima "Klovn" i World War Z, a onda su usledile serije The Last Panthers, Legends i Hollands Hoop. Prvih sedam epizoda četvrte sezone "Čudnijih stvari" objavljeno je 27. maja. U samo tri dana serija je oborila rekord gledanosti koji iznosi 287 miliona sati, a još dve epizode očekuju se 1. jula, na Netfliksu. Ove godine Đurička ćemo gledati i u odlično ocenjenoj seriji For All Mankind na Epl TV plus.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024