KOMAD O STRATEGIJAMA SAKRIVANJA: Prvo izvođenje predstave "LJubav se nosi u tri" u Lazarevcu

V.V.S.

04. 05. 2022. u 15:22

PREMIJERNO izvođenje predstave "Ljubav se nosi u tri", po tekstu Milene Bogavac i u režiji Jelene Bogavac, biće u četvrtak 5. maja, u Prvom prigradskom Puls teatru u Lazarevcu.

КОМАД О СТРАТЕГИЈАМА САКРИВАЊА: Прво извођење представе Љубав се носи у три у Лазаревцу

foto:Promo

- "Ljubav se nosi u tri" je komad o svim našim strategijama sakrivanja: o izlascima, ideologiji, noćnom životu, promiskuitetu, mamurluku i spavanju do podne, izbegavanju obaveza i lične odgovornosti, ali najviše o beskrajnom intelektualiziranju oko ovih poroka, u želji da se generacijski jad predstavi kao postmoderni hedonizam - objašnjava autorka Minja Bogavac. - Opsednuti ličnom reprezentacijom i fotogeničnim životom, koji se živi da bi se delio na društvenim mrežama, junaci ovog komada, ni sami ne znaju kako i kada su postali anti-heroji. Njihova dobrota je razorena, a empatija, briga za društvo i probleme zajednice, zapravo je parola. Bilbord iza koga se nalazi strah...

Igraju Maja Jovanović, Mihaela Stamenković, Ana Ćuk, Boba Stojimirović, Jovan Zdravković, Uglješa Spasojević i Predrag Vasić i Danilo Petrović. Scenski pokret potpisuje Aleksandra Veljković, scenografija Nevena Šurlan,a kostime Sonja Kotorčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!