PREKRETNICE U ŽIVOTU TINEJDŽERA: U pripremi serija "U klinču" po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića

J. BANjANIN

07. 02. 2022. u 10:38

U GODINI za nama, Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić bili su rivali u žanru krimi filmova. Avramović je bio reditelj i producent drugog dela "Južnog vetra", a Ćeranić je producirao "Lihvara".

ПРЕКРЕТНИЦЕ У ЖИВОТУ ТИНЕЈЏЕРА: У припреми серија У клинчу по идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића

Mihajlo Veruović Vojaž, Foto ATA Images

"Južni vetar" je bio jedan od najvećih hitova 2021. u srpskim bioskopima, i gledalo ga je više od 400.000 ljudi. "Lihvar", debitantski dugometražni film Aljošinog brata Nemanje, osvojio je nagradu za najbolji domaći film na prošlogodišnjem Festu. Nakon uspešnog rivaliteta u 2021, Milošu Avramoviću i Aljoši Ćeraniću ovu godinu će obeležiti saradnja, i to u potpuno drugačijem žanru. Po njihovoj ideji, kako "TV novosti" saznaju, nastaje tinejdžerska dramska serija "U klinču". Planirano je da novo TV ostvarenje broji 30 epizoda, a prva klapa trebalo bi da padne u martu, u Beogradu.

Miloš Avramović, Foto ATA Images

Za produkciju su zaduženi "Režim", koji je ranije radio serije "Senke nad Balkanom", "Čizmaši" i "Folk" i nova producentska kuća Tracktor Film. Serija "U klinču" premijerno će biti emitovana na Radio-televiziji Srbije i to možda već ove jeseni. Glavnu rediteljsku reč imaće Danilo Bećković, iza koga su "Mali Budo", "Jesen samuraja", "Žigosani u reketu". Pored Bećkovića, u rediteljskoj stolici naći će se i naš proslavljeni reditelj Nebojša Radosavljević i Miloš Avramović, čiji bi film, "Trag divljači", uskoro mogao da stigne u bioskope.

Danilo Bećković, Foto V. Danilov

Kako je našem listu potvrđeno, glavna uloga u seriji "U klinču" poverena je mladom muzičaru Mihajlu Veruoviću, poznatijem kao Vojaž (Voyage). Za svega nekoliko godina, srpski reper, kompozitor i tekstopisac stekao je popularnost pesmama "Otrovan", "Budi tu", "Koraci u noći" i drugim. Prošle godine, ovaj dvadesetogodišnjak je za potrebe drugog dela filma "Južni vetar" napravio duet "Pleši" sa britanskim reperom Džej Fadom.

U seriji bi trebalo da zaigra i Đorđe Mišina, kog gledamo u "Azbuci našeg života" i "Ubicama mog oca", ali ostatak ekipe još se čuva u tajnosti. U prvom planu će biti mladi glumci, a njihove poznatije, starije kolege biće u ulogama roditelja, rodbine i prijatelja. Kako "TV novosti" otkrivaju, reč je o mladalačkoj drami o sazrevanju, koja će doneti i zabavnu priču za celu porodicu. Nova domaća serija biće po senzibilitetu između "Seksualnog obrazovanja" i "Nestašnih godina". Glavna priča pratiće momke i devojke na završetku srednje škole, pred kojima je novi period. Nalaze se na prekretnici u životu i suočavaju se sa upisom na fakultet, novim ljubavima, ambicijama i željama. Za razliku od "Južnog vetra" i "Lihvara", u fokusu serije biće pozitivne vrednosti. Jedna linija priče pratiće mlade koji su zastranili i suviše se prepustili životu na ulici. Oni će se okrenuti sportu, muzici, umetnosti i kreativnosti, u tome će pronaći svoj put i uz pomoć prijatelja promeniti život nabolje.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024