NOVO IZDANJE POPULARNOG ROMANA MOME KAPORA: "Zoe" je uzbudljiva priča o izgnanoj princezi u NJujorku i mladom istoričaru umetnosti

D.B.M.

27. 01. 2022. u 14:49

VELIKI hit Mome Kapora, roman "Zoe", koji je upravo doživeo novo izdanje, uzbudljiva je priča o izgnanoj princezi u Njujorku, koju slučajno otkriva mladi istoričar umetnosti na aukciji slika, gde se bore za njen portret iz detinjstva.

НОВО ИЗДАЊЕ ПОПУЛАРНОГ РОМАНА МОМЕ КАПОРА: Зое је узбудљива прича о изгнаној принцези у Њујорку и младом историчару уметности

Foto A. Stevanović

Između princeze kojoj je zabranjen povratak u njenu zemlju i mladog kustosa koga u domovini očekuje najteža kazna zbog ove veze rađa se zabranjena ljubav.

- "Zoe" je priča o jednoj osiromašenoj princezi, ali u isto vreme i portret jednog grada. S vremenom, ne znam tačno kada se to dogodilo, njegova ljubav prema Njujorku je počela da jenjava. Umesto bleštavih reklama, luksuznih izloga i višespratnica - ponovo se vratio kamenu, suncu i maslinama. Verovatno je na kraju Hercegovina ipak bila jača, pa je nadvladala sva iskušenja - napisala je u predgovoru Ana Kapor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)