NARCIS/E: Premijera nove predstave u Smederevu

Јелена Илић
Jelena Ilić

08. 12. 2021. u 11:46

GRADSKO pozorište PATOS u Smederevu konačno pred publiku izlazi sa novom predstavom pod nazivom „Narcis/e“. Premijera je zakazana za ponedeljak 13. decembra, u 20 časova, u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo.

НАРЦИС/Е: Премијера нове представе у Смедереву

ilustracija

Ovo je produkcija koja, nakon predstave „2100: Skaksa o Aski“, ponovo spaja PATOS i Hleb Teatar Beograd. Sanja Krsmanović Tasić potpisuje se kao rediteljka, koreografkinja i dramaturškinja. Uz tri mlade glumice, Isidoru Đorđević, Anđelu Mladenović i Anu Ivanković, priređeno je autentično scensko istraživanje o narcisoidnim ličnostima u našem društvu, državi i na društvenim mrežama.

Predstava je nastala u okviru festivala „Na sopstveni pogon“ Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije, a uz podršku Centra za kulturu Smederevo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)