GOSTI IZ ITALIJE: Na Maloj sceni Beogradskog dramskog predstava "Majoranin nestanak"

V.V.S.

06. 12. 2021. u 14:57

PREDSTAVA "Majoranin nestanak" ( po istoimenom romanu Leonarda Šaše), biće izvedena u utorak, 7. decemembra, na Maloj sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

ГОСТИ ИЗ ИТАЛИЈЕ: На Малој сцени Београдског драмског представа Мајоранин нестанак

Italijanski institut za kulturu

Reditelj predstave je Fabricio Katalana, igraju Loredana Kanata, Alesio Karuzo, Roberto Negri i Đovana Rosi.Scenografiju i kostim potpisuje Katja Titolo, a muziku Fabio Lombardi. "Majoranin nestanak" igra se na italijanskom, sa titlovima na srpskom jeziku.

Ova predstava zamišljena je kao policijska istraga, triler koji svakog trena može da eksplodira. Četiri lica nalaze se u bolničkoj ambulanti, među kojima je i monah za kojeg se sumnja da je nestali naučnik. Malo po malo, na površinu izlazi teskoba genija koji je mogao da promeni sudbinu čovečanstva, ali koji je radije želeo da ostane u senci, nimalo željan slave...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)