SVETSKA PREMIJERA SERIJE "BESA" U ESTONIJI: Druga sezona pred publikom od 27. januara - kadrovi snimani na oko 200 lokacija

S. Kovačević

25. 11. 2021. u 12:38

DUGO očekivana druga sezona ultrapopularne serije "Besa" biće emitovana od 27. novembra na kanalu Superstar.

СВЕТСКА ПРЕМИЈЕРА СЕРИЈЕ БЕСА У ЕСТОНИЈИ: Друга сезона пред публиком од 27. јануара - кадрови снимани на око 200 локација

Foto: Milena Anđela

S obzirom na to da je nova sezona serije "Besa" između ostalog snimana i u Estoniji, premijera je održana na prestižnom filmskom festivalu "Black Nights". Ovom događaju prisustvovala je premijerka Estonije Kaja Kallas. 

- Izuzetna nam je čast da je premijerka Estonije Kaja Kallas prisustvovala premijeri. Spajanje zemalja, kroz kulturnu saradnju predstavlja najbolji način upoznavanja i širenja dobrih priča - izjavila je Tea Korolija, direktorka produkcijske kuće Adrenalin.

Foto: Milena Anđela

 

Svečanoj premijeri su, pored premijerke Estonije, prisustvovali i srpski fudbaleri koji igraju za fudbalski klub Levadia Talin, koji je trenutno prvi klub u estonskoj ligi.

Druga sezona emitovaće se pod sloganom "Porodica je sve", a gledaocima donosi nove zaplete u 10 nastavaka, u kojima ćemo moći da pratimo dramatične situacije glavnih likova i svega što rade za očuvanje svoje porodice. 

Pored likova koje ste zavoleli i koji su prepoznatljivi po upečatljivim ulogama, novoj sezoni pridružuju se i novi glumci. Između ostalog, kao pojačanje pojavljuje se i popularni reper Relja Popović, glumica Katarina Čas, koja je stekla popularnost sa filmom "Wolf of Wall Street“ i glumac Florist Bajgora. 

Foto: Milena Anđela

 

U novoj sezoni ćemo paralelno pratiti tri glavna junaka koja se međusobno prepliću, iako se nalaze na različitim teritorijama. Druga sezona je snimana na preko 200 lokacija, na kojima je smeštena radnja širom Srbije, Crne Gore i Estonije. 

Foto: Milena Anđela

 

Foto: Milena Anđela

 

Foto: Milena Anđela

 

Foto: Milena Anđela

 

Serija će se prikazivati subotom i nedeljom od 21 čas na SUPERSTAR kanalu.

BONUS VIDEO:

JUTRO NAKON STRAVIČNE EKSPLOZIJE U LEŠTANIMA: Krater u okolini fabrike protivgradnih raketa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati