KOSTIM IZ PREDSTAVE POLOŽEN U SANDUK: Reditelj Jug Radivojević otkrio kako kolege ispraćaju Marka Živića

Novosti online

19. 10. 2021. u 13:55

MARKO Živić biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a reditelj Jug Radivojević otkrio je šta su kolege položile u sanduk preminulog glumca.

КОСТИМ ИЗ ПРЕДСТАВЕ ПОЛОЖЕН У САНДУК: Редитељ Југ Радивојевић открио како колеге испраћају Марка Живића

Foto: Tanjug

- Mi smo Marku kostim iz predstave “Let iznad kukavičjeg gnezda” položili u njegov sanduk. 27. i 28. avgusta Marko je odigrao svoje poslednje dve predstave, naravno “Let iznad kukavičjeg gnezda” u velikom stilu pred hiljadu ljudi, ovacijama je pozdravljena predstava kao i on zbog te uloge koju je maestralno igrao - rekao je Jug Radivojević, a ceo govor poslušajte iznad i kako je Živić proveo poslednje dane.

Marko Živić je rođen u Kruševcu 4. aprila 1972. godine, završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. Veliki uspeh postigao je u pozorištu i na filmu.

Takođe, njemu je 2008. godine odstranjen zloćudni tumor koji mu je tada zahvatio delove jednjaka i želuca, glumac je jednom prilikom poručio da je uz pomoć optimizma uspeo da izvojeva bitku.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

POSLEDNJI OPROŠTAJ: Sahrana Marka Živića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

POČELA OKUPACIJA SEVERA KOSOVA I METOHIJE: Kurti poslao više od 300 specijalaca na sever; Beograd ima odgovor