KOLEGE I POZNATI OPRAŠTAJU SE OD MARKA ŽIVIĆA: Bio je mlad čovek, šta se ovo dešava? Mira Banjac - Ispraćamo te mlade ljude, a ja ostajem

Novosti online

14. 10. 2021. u 21:01

GLUMAC Marko Živić preminuo je posle borbe sa korona virusom, a nedeljama unazad bio je u teškom stanju. NJegove kolege ova vest je duboko pogodila, a sada se sa njim opraštaju.

КОЛЕГЕ И ПОЗНАТИ ОПРАШТАЈУ СЕ ОД МАРКА ЖИВИЋА: Био је млад човек, шта се ово дешава? Мира Бањац - Испраћамо те младе људе, а ја остајем

Foto: Printskrin Jutjub/Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja

Glumica Mira Banjac skrhana je zbog smrti glumca koji je preminuo u svojoj 50. godini. Ona je za domaće medije progovorila o ovom tužnom događaju.

- Jao... Kako se bojim telefona svaki put kad pozvoni. Radila sam sa njim "Psi laju vetar nosi". On je bio sjajan glumac i odličan, duhovit prijatelj. Uvek je na snimanju sa njim bilo jako zanimljivo. Toliko sam se rastužila kad sam čula da je bolestan, ali sam mislila da će se izvući. On je tako zdrav dečko bio i mlad. Mentalno sjajan čovek. Žao mi je. Ja ne mogu više, ne znam šta da vam kažem. Ispraćamo te mlade ljude, a ja ostajem. Strašno. Jako mi je žao, bio je sjajan čovek i glumac. Uvek je bio drugačiji i to mi se dopadalo. Velika žalost - rekla je Mira.

Foto: Novosti

- Čuo sam pre pola sata i nisam želeo da poverujem da je to istina. Jaoj, uh... Ne znam više šta da kažem, ja sam sa njim imao sreće da radim. Na više različitih projekata smo sarađivali. On je bio jedan izuzetno duhovit čovek i bez njega nijedan projekat više neće biti isti. Mnogo mi je žao,ovo je me baš potreslo, mi imamo divne uspomene. Moje saučešće porodici, ovo je za njih najveći gubitak ali i definitivno za naše pozorište - istakao je Bule Goncić.

Foto Tanjug

- Pa šta se ovo dešava,zašto? Ja ne mogu da verujem,nisam pročitala vest od vas sam čula. Da,mi smo zajedno sarađivali,uf nisam ni u stanju da komentarišem sada. Mnogo mi je žao, bio je divan čovek. Mnogo veliki i kvalitetan je bio u svakom pogledu. Pratila sam sve što se dešavalo,čitala sam na portalima, ali nisam imala snage da kontaktiram zajedničke prijatelje i pitam ih o detaljima kako je on, samo sam se molila da sve bude u redu. U šoku sam... - istakla je Dušica Jakovljević.

Foto: Novosti arhiva

Marijana Mićić na Instagram je objavila fotografiju preminulog kolege.

- Maki, dragi - napisala je ona i stavila tužan emotikon.

Foto: Instagram

- Skoro mesec dana se mučio,mnogo mi je žao. On i ja nismo sarađivali na filmovima i predstavama, znali smo se privatno. I kao čoveka i kao glumca sam ga poštovala. Često smo se sretali u društvu i na premijerama i uvek je bio izuzetno duhovit. On je bio mlad čovek, šta se ovo dešava? Zašto se ovaj kovid nameračio baš nas glumce? Mnogo je teško vreme došlo. Idalje sam u šoku, bio je divan i častan čovek. Saučešće porodici - istakla je Eva Ras.

Foto: Printskrin

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)