SVETOM MUŠKARACA DOMINIRAJU DAME: Od autora "Očajnih domaćica" stiže druga sezona crne komedije "Zašto žene ubijaju"

N. D.

10. 10. 2021. u 12:31

OD autora hit serija "Očajne domaćice" i "Opake služavke", Marka Čerija, dva puta nominovanog za Emi nagradu, stiže druga sezona antologijske crne komedije "Zašto žene ubijaju".

СВЕТОМ МУШКАРАЦА ДОМИНИРАЈУ ДАМЕ: Од аутора Очајних домаћица стиже друга сезона црне комедије Зашто жене убијају

Lana Parilja, Metju Dadario i Alison Tolman, Foto Foks

Od 12. oktobra, utorkom u 22.00 časa, na kanalu Foks lajf, nove junakinje - Alma Filkot koju tumači Alison Tolman poznata iz misteriozne krimi - drame "Otkrivanje", i Rita Kastiljo čiji nam je lik dočarala Zla kraljica iz serije "Jednom davno", glumica Lana Parilja, povešće nas u 1949. godinu. Jer upravo tada odvija se radnja novih 10 epizoda.

Bilo je to doba u kojem je lepota predstavljala breme, prava lica su se vešto krila iza maski, a ignorisanje i zanemarivanje žena od strane zajednice ostavljalo je dalekosežne posledice. Druga sezona serije "Zašto žene ubijaju" postavlja pitanje: "Na šta je sve žena spremna kako bi pronašla svoje mesto u svetu kojim gospodare muškarci".

Maštajući o glamuru i boljem statusu u društvu, Alma se nada da će popuniti nedavno upražnjeno mesto u lokalnom ženskom Garden klubu, na čijem čelu je atraktivna i odvažna Rita. Za prvi dan odlaska u klub, Alma je poželela da kupi lepu haljinu, dostojnu njenih budućih prijateljica, ali je ubrzo shvatila da i sa mesečnom platom svog supruga, požrtvovanog veterinara, ne bi mogla da je priušti. Zato je odlučila da sašije istu takvu i ukrasi je lepim brošem koji je našla na tavanu. Snovi o životu na visokoj nozi raspršiće joj se poput mehura od sapunice kada bude čula od jedne žene u klubu da je isti broš imala njena pokojna tetka, što će je navesti da detaljnije pretraži tavan porodične kuće na kojem će otkriti mračnu tajnu svog supruga. Sa druge strane, Rita živi u braku sa mnogo starijim muškarcem, bogatim gospodinom Kastiljom, koga vara sa mladim i ambicioznim glumcem bez prebijene pare - Skuterom. Jedne večeri, gospodin Kastiljo tragom buke uhvatiće suprugu i glumca na delu, ali će doživeti nezgodu i završiti u bolnici. I taman kada se bude ponadala da će konačno postati udovica i naslediti ogromno bogatstvo, Riti iz bolnice stižu "tužne" vesti...

- Čini mi se da je svako od nas u tinejdžerskom dobu imao onu neku simpatiju koju je poželeo da ubije kad ga je ostavila. Mene je ova serija definitivno vratila u taj period.

Bilo je to vreme kad sam još izlazila i čekala da budem "smuvana". Danas sam više u fazonu da uživam u sebi i slobodnom vremenu, nego što mi se sanjari o idealnom muškarcu. Posle svih onih koje sam poželela da ubijem, shvatila sam da nijedan muškarac nije vredan tolike pažnje - istakla je Alison Tolman, dodajući da je serija "Zašto žene ubijaju" podseća na sladoled u julu. Kako je to ona opisala - lagana, osvežavajuća i pomalo bezobrazna komedija za vrele strasti. Muškarci je se plaše.



ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju