GLEDAJ BEZ STIDA: Kako će izgledati jesenja šema na K1 televiziji

M. JEŠIĆ

24. 09. 2021. u 15:46

POD sloganom "Gledaj bez stida", televizija K1 ušla je u novu sezonu sa već poznatim, ali i novim TV licima.

ГЛЕДАЈ БЕЗ СТИДА: Како ће изгледати јесења шема на К1 телевизији

Foto Miloš Nadaždin/Promo

Voditeljski par Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović, i ove jeseni, svakog radnog dana u emisiji "Kec na jedanaest", razgovaraće sa najvećim zvezdama srpskog glumišta i muzičke scene. Takođe, gledaćemo i TV formate po kojima je K1 postala prepoznatljiva - "Preživeli", "Goca šou", "Moj savršeni brak" i "Šta sam tebi i ko sam sebi", a njihovi gosti biće još inspirativniji, hrabriji i otvoreniji.

Dolaskom Jovane Joksimović na K1 prošle zime, jutarnji program na ovoj televiziji postao je veoma brzo jedan od najgledanijih.

- "Uranak" svakog dana pruža odgovore i daje objašnjenja aktuelnih vesti, tema i fenomena. A Jovani Joksimović, Manji Grčić i Bojani Bojović, nedavno se pridružio i Drago Jovanović, urednik kanala TV Doktor, koji će četvrtkom i petkom voditi jutarnji program - kaže za „TV novosti” Srđan Noveljić, urednik K1 TV.

Nakon "Uranka", subotom i nedeljom, Natalija Milosavljević dočekuje gledaoce u "Vikendu na K1", koji je uvek ispunjen muzikom, razgovorima sa pevačima, glumcima, sportistima, ali i psiholozima, jer je želja autora da se daju odgovori na sva pitanja koja more savremenu porodicu. Od 20. septembra, svakog dana u 17.00 i 19.00, K1 TV emitovaće i najnovije vesti Tanjug televizije. I Ognjen Nestorović će, od 25. septembra, u svom već prepoznatljivom maniru, gledaoce smeštati u "Prvi red". Svakog vikenda, od 14.00, on će sumirati najvažnije događaje iz zemlje i razgovarati sa poznatima.

Timu ove TV kuće priključuje se i Ivon Jafali, koja će, od 29. septembra, sa Manjom Grčić voditi novu emisiju, od 16.00 do 18.00, svakog radnog dana.

Foto Miloš Nadaždin/Promo

- Autorke će analizirati sve važne događaje koji utiču na zajednicu, a značajne su i nikako ne smeju da budu tabu-teme. I gledaoci će se uživo uključivati i razgovarati sa gostima i voditeljima - potvrdio nam je Noveljić.

Glumica Nataša Aksentijević, koja je od osnivanja deo ekipe K1 televizije, nakon emisije "Dnevna doza popa", uskoro će se upustiti i u avanturu zvanu "Na moj način", u kojoj će pred gledaocima - gubiti kilograme. Njena ideja je da sve one koji se bore sa sličnim problemom podstakne da se i sami uhvate ukoštac sa svojim kilogramima i da shvate da za to nije potrebno gladovanje i svakodnevan višesatan boravak u teretani.

Foto Miloš Nadaždin /Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a