LEGENDARNI BOJSI ISPUNIO ŽELJU SRPSKOM POLICAJCU: Obožavao je našu zemlju, a tokom boravka u Beogradu pokazao kakav je bio čovek

Novosti online

19. 09. 2021. u 18:45

ČUVENI glumac DŽon Čalis je preminuo u 79. godini posle duge borbe sa rakom.

ЛЕГЕНДАРНИ БОЈСИ ИСПУНИО ЖЕЉУ СРПСКОМ ПОЛИЦАЈЦУ: Обожавао је нашу земљу, а током боравка у Београду показао какав је био човек

Foto: V. Danilov

Legendarni Bojsi bio je veliki ljubitelj Srbije, Beograda, što dokazuje i dokumentarac koji je snimio o našoj prestonici.

Glumac je neretko govorio kako je zadivljen narodom, istrijom i znamenitostima Srbije, te je uvek predstavljao našu zemlju u najlepšem svetlu.

Tokom boravka u Srbiji i Beogradu, jednom prilikom je ispunio želju i srpskom policajcu, te pokazao koliko je veliki čovek bio.

Naime, DŽon se parkirao na nedozvoljeno mesto, a policajac ga je obavestio da svoje vozilo mora da pomeri, ali i da mora da se slika sa njim.

DŽon je fotografiju objavio na svom Tviteru, a iznad nje je napisao:

- Ne možeš da se parkiraš ovde Bojsi, ali možemo li da se slikamo? Ne mogu da se raspravljam sa ovakvom molbom.

Podsetimo, tužnu vest o smrti legendarnog glumca saopštila je njegova porodica.

- Teška srca vas obaveštavamo da je naš i vaš DŽon umro mirno, u snu, nakon duge bitke s rakom. Uvek ćemo ga voleti zbog divne zaostavštine i dela koja će nastavljati da donose zadovoljstvo i osmehe u godinama koje dolaze. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku i budite sigurni da će biti prilike da slavimo DŽonov život, onda kada svima bude bilo dozvoljeno da se pridruže - navedeno je u saopštenju.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)