ŽIVOT U KANDŽAMA MAGOVA: "Pevačica" od 11. septembra na kanalu superstar tv, a od 18. septembra na Pinku

M. J. M.

11. 09. 2021. u 17:00

DUGO iščekivana serija "Pevačica", autora Predraga Gage Antonijevića, koji sa Natašom Drakulić potpisuje i scenario, u subotu, 11. septembra, stiže na Superstar TV gde ćemo je gledati vikendom od 21.00.

ЖИВОТ У КАНЏАМА МАГОВА: Певачица од 11. септембра на каналу суперстар тв, а од 18. септембра на Пинку

Miloš Timotijević i Milica Pavlović, Foto Arhiva

Ovu uzbudljivu i potresnu sagu, u režiji Miloša Kodema i produkciji "Telekoma Srbija" i "Filma danas", od 18. septembra, imamo priliku da pratimo i na televiziji Pink od 21.00. Ovaj novi žanr drame, u kome se istražuje područje magije - vračare, crni i beli magovi, sa elementima ljubavne priče, sigurno će "prikovati" gledaoce za male ekrane.

Serija je inspirisana ubistvom folk pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koje je obavijeno velom tajne više od pet godina. Upravo ovim ubistvom bavi se i knjiga "Jelena Marjanović - Misterije jednog zločina", u izdanju Kompanije "Novosti", koja je donekle poslužila Antonijeviću kao inspiracija. Autori, inače novinari rubrike Hronika u "Večernjim novostima", otkrili su detalje istrage ubistva pevačice, koje je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Naime, radnja serije, u 12 epizoda, prati život Ivane Lazić, mlade pevačice koja pobeđuje na velikom muzičkom takmičenju i tako dobija život iz snova. Preselila se u veliki grad, postala slavna i ušla u ljubavnu vezu sa najpoznatijim producentom u zemlji.

Ipak, zbog spleta misterioznih okolnosti, Ivana će platiti skupu cenu i tragično završiti život.

Glavna uloga pripala je pevačkoj zvezdi Milici Pavlović, koja je u eksluzivnom intervjuu za naš list izjavila:

- Ovom projektu pristupila sam sa mnogo strasti, želje i entuzijazma. Ne bih da zvučim pretenciozno, ali ja sam neko ko je veoma posvećen svemu što radi i ako se prihvatim nekog projekta, onda sebi dam zadatak da i ono što ne znam moram da naučim i ništa mi ne pada teško. To je deo mog karaktera koji mi je znatno pomogao u građenju muzičke karijere i savladavanju raznih poteškoća na koje sam nailazila na tom putu. Uloga u seriji "Pevačica" otvorila mi je jedno novo polje koje sam morala da savladam i da još jednom sebi dokažem da svi u životu možemo da ostvarimo apsolutno sve što želimo, samo je potrebno da ozbiljno radimo na sebi i svom cilju.

U seriji igraju i Jelena Grujičić Mur, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!