NAPUSTIO NAS JE JEDAN OD NAJVEĆIH PRIJATELJA SRBIJE: Nikola Selaković uputio emotivnu poruku povodom smrti čuvenog kompozitora

Novosti online

02. 09. 2021. u 10:17

MINISTAR spoljnih poslova Nikola Selaković emotivnom porukom na svom Instagram profilu oprostio se od čuvenog grčkog kompozitora.

НАПУСТИО НАС ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ПРИЈАТЕЉА СРБИЈЕ: Никола Селаковић упутио емотивну поруку поводом смрти чувеног композитора

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Danas je ovaj svet napustio jedan od najvećih prijatelja Srbije i srpskog naroda, naš brat Mikis Teodorakis (1925-2021).

Branio nas je kada su nas mnogi napadali i govorio o nama istinu koju su mnogi prećutkivali i pokušavali da prekroje.

Njegova muzička ostvarenja ostaće upisana u večnost.

Večna Ti slava, veliki čoveče i dragi naš brate i da ti Gospod podari rajsko naselje u kome je odavno Tvoja muzika. - napisao je.

Podsetimo, grčki kompozitor Mikis Teodorakis preminuo je u 97. godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)