ŽELJNO IŠČEKUJU REAKCIJE PUBLIKE: Reditelj i glumci filma "Nečista krv - greh predaka" oglasili se nakon premijere u Vranju (FOTO/VIDEO)

J. S.

28. 08. 2021. u 20:45 >> 22:27

DOK je publika u Vranju uživala u prvoj večerašnjoj projekciji filma "Nečista krv - greh predaka" reditelj Milutin Petrović i glumci nisu krili da su jako zainteresovani kako će publika u Vranju reagovati na film.

ЖЕЉНО ИШЧЕКУЈУ РЕАКЦИЈЕ ПУБЛИКЕ: Редитељ и глумци филма Нечиста крв - грех предака огласили се након премијере у Врању (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J.S.

Reditelj Petrović je kazao da pored svih dosadašnjih premijera, a nije ih malo, ima tremu kako će ostvarenje biti prihvaćeno među vranjancima, iako nema dilemu da je reč o "dobrom filmu".

 

Glumica Katarina Radivojević, kojoj ovo nije prvi susret sa južnjačkim akcentom, takođe željno iščekuje reakcije publike i kaže da nikako nije želela da propusti premijeru u rodnom gradu Bore Stankovića koji važi za njenog omiljenog pisca.

Foto: J.S.

 

Na pitanje novinara da li smatraju da su se na neki način ovim filmom odužili Bori Stankoviću, glumci Marko Grabež i Aleksandar Ristoski su kazali da je to vrlo teško pitanje jednako onome da li su se englezi odužili Šekspiru.

Nakon dve večerašnje projekcije, koje se odvijaju uz strogo poštovanje epidemioloških mera, publika u Vranju biće u prilici da narednih dana u dva termina pogleda ovaj film.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!