"AMERIČKI ŽIGOLO" KAO SERIJA: Snima se rimejk kultnog filma iz 80-ih

Jl. B.

25. 06. 2021. u 15:46

POSLE više od 40 godina, krimi-drama "Američki žigolo", reditelja i scenariste Pola Šrejdera, sa Ričardom Girom i Lorenom Haton u glavnim ulogama, postaje istoimena serija.

АМЕРИЧКИ ЖИГОЛО КАО СЕРИЈА: Снима се римејк култног филма из 80-их

DŽon Berntal / Foto Profimedija

Američki kablovski i satelitski kanal "Šoutajm" nedavno je zvanično naručio 10 epizoda savremenog rimejka kultnog filma. Glavnu ulogu igraće DŽon Berntal, koji će se posle role u seriji "Okružen mrtvima" vratiti na male ekrane. Scenario i režiju serije potpisuje Dejvid Holander, a producent originalnog filma DŽeri Brukhajmer sada će, zajedno sa "Paramauntom", biti izvršni producent.

- Ako već niste pali na čaroliju DŽona Berntala, pripremite se. DŽon osvaja ekran svojom prljavom, zamišljenom i ranjivom glumom u ovoj savremenoj verziji "Američkog žigola". Dejvid Holander sjajno razvija priču originala, suočavajući se sa misterijom, uzbuđenjem i opasnošću naših najdubljih želja. "Američki žigolo" dolazi sa svim pikanterijama koje biste očekivali, ali takođe duboko zaranja u složene vode veza i seksualnosti 21. veka - najavljuje Gari Levin, direktor zabave "Šoutajma".

Jedan od prvih holivudskih filmova u kome se glavni glumac potpuno razgolitio, pratio je DŽulijana Keja, otmenog i skupog žigola u Los Anđelesu, koji se zaljubljuje u Mišel, suprugu uspešnog političara. Problem nastaje kada jednu od DŽulijanovih klijentkinja pronađu mrtvu, a detektiv Sandej (Hektor Elizondo) osumnjiči DŽulijana za njeno ubistvo.

Radnja serije, kako najavljuje "Šoutajm", odvija se 18 godina nakon što je DŽulijan uhapšen zbog ubistva. On se trudi da pronađe svoje mesto u modernoj seksualnoj industriji Los Anđelesa, dok traži istinu o nameštaljci zbog koje je nepravedno optužen za zločin koji nije počinio. Takođe, DŽulijan se nada da će se ponovo povezati sa svojom jedinom ljubavlju, Mišel, koju tumači Gričen Mol.

U podeli su i Rouzi O'Donel, koja glumi detektivku Sandej, Liland Orser, koji igra Mišelinog muža i tehnološkog milijardera Ričarda Stratona, Lizi Brošre dočarava lik prostitutke Izabel, Gejb Label se pojavljuje kao mlađa verzija DŽulijana po imenu DŽoni, dok voditelj Vejn Brejdi gostuje u ulozi DŽulijanovog najboljeg prijatelja i mentora. Inače, pre sedam godina producent DŽeri Brukhajmer se udružio sa "Paramauntom" kako bi film oživeo za televiziju. Krajem 2014. priča serije je počela da se razvija, a Pol Šrejder je bio savetnik. Dve godine kasnije, "Šoutajm" je preuzeo projekat, a Nil Labut pisanje scenarija. DŽon Berntal je dobio glavnu ulogu u martu prošle godine, kada je naručena pilot epizoda, koja nije snimljena jer je samo nekoliko dana kasnije sve zatvoreno usled pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)