SNIMANJE 2. SEZONE SERIJE U AVGUSTU: Premijera filma "Južni vetar 2 - ubrzanje" stiže na jesen

M. J. M.

16. 06. 2021. u 09:11

PRVI trejler za film "Južni vetar 2 - Ubrzanje", posle višemesečnog iščekivanja, konačno je pred publikom.

СНИМАЊЕ 2. СЕЗОНЕ СЕРИЈЕ У АВГУСТУ: Премијера филма Јужни ветар 2 - убрзање стиже на јесен

Miodrag Radonjić i Miloš Biković / Foto N. Miščević

Autorska ekipa, predvođena rediteljem i scenaristom Milošem Avramovićem, rešila je da publici predstavi šta ih novo čeka u nastavku blokbastera koji je, pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti.

- Još ne znamo gde će biti održana premijera filma, jer čekamo rezultate sa nekih svetskih festivala na kojima smo konkurisali u međuvremenu. Film će sigurno biti predstavljen i na Filmskim susretima u Nišu, jer nam je tamo, što se tiče prošlog filma, da kažem žargonski, bila talija. Tamo su provod i društvo i ceo doživljaj sa punom tvrđavom, a to se ne propušta - otkriva reditelj Miloš Avramović, za "Novosti", i dodaje:

- Snimili smo već četiri epizode i za drugu sezonu serije "Južni vetar", a ostale počinjemo da snimamo u Beogradu, između 1. i 15. avgusta.

Film je sniman na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i na vrlo nepristupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, a premijera se očekuje na jesen. Videćemo do sada neviđene scene, ali i naznaku zapleta koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra!

Pored već dobro poznate glumačke ekipe, predvođene Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Predragom Mikijem Manojlovićem i Aleksandrom Berčekom, u "Ubrzanju" nas čeka i povratak Luke Grbića, koji tumači lik Nenada, brata Petra Maraša. U međunarodnoj postavci "Južnog vetra 2 - Ubrzanje" će takođe se takođe naći i bugarski glumci Marijan Valev i Zahari Baharov.

Anastazija Everal / Foto IMDb

DEVOJKA NENADA MARAŠA

Anastazija Everal, mlada britanska zvezda, poreklom Ruskinja, u filmu "Južni vetar 2 - Ubrzanje" igra devojku Nenada Maraša. Kada je imala četiri godine, sa roditeljima se iz Rusije preselila u London, gde je završila školovanje u Dramskom centru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024