VLATKO PRED PUBLIKOM: Slavni gitarista na Gitar art festu

M. N. M.

03. 06. 2021. u 12:14

PROSLAVLJENI gitarista Vlatko Stefanovski, redovan gost Gitar art festivala, večeras od 20 časova nastupa u sklopu dvadeset drugog izdanja ove manifestacije, otvorene u utorak nastupom italijanske supergrupe 40 fingers.

ВЛАТКО ПРЕД ПУБЛИКОМ: Славни гитариста на Гитар арт фесту

Foto Arhiva

Na koncertu u velikoj sali Doma omladine Beograda Stefanovskom će se pridružiti specijalan gost Vukašin Marković, pevač i trombonista, sa kojim će izvesti popularne gitarske numere u posebnim aranžmanima.

Program četvrtog dana festivala počinje koncertom Vuka Vukajlovića i Nikole Jelačića, a posebno mesto u programskoj šemi festivala ove godine zauzimaju najveći talenti Srbije, uz redovna takmičenja klasičnih gitarista i majstorske radionice.

Gitarski virtuoz i kompozitor Tal Hurvic iz Izraela koncert će održati takođe sutra, od u 20.30 u Domu omladine Beograda.

Svečano zatvaranje festivala 5. juna rezervisano je za svetsku premijeru koncerta Recuerdos de Belgrado u Kolarčevoj zadužbini. Nastupaju Hoakin Klerč, Marko Tamajo, David Martinez i Rafael Agira, kao i Simfonijski orkestar RTS pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)